Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 6 Haziran 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/ikizler/156511-ikizler-burcunda-bugun-6-haziran-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 06.06.2015 10:10

İkizler Burcunda Bugün - 6 Haziran 2015 Cumartesi
 
İkizler Burcunda Bugün - 6 Haziran 2015 Cumartesi

:ikizler:

Sevgili İkizler cumartesi gününün ilk işaretçisi, saat 02:38 itibariyle etkili Mars-Jüpiter görünümüdür. Güçlü bir enerji olup, hemen harekete geçmek, kafamızın içindekileri yürürlüğe koymak, ticaret, yerleşim, eğitim gibi geniş alanda isteklerimizi elde etmek yönünde bize aktivite kazandırır. Tabii ki yöneticiniz Merkürün geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Ne olursa olsun, bir karar vermeden ve uygulamadan önce, iyice düşünelim taşınalım. Attığımız adımın varacağı sonuçları iyi hesaplayalım.

Saat 08:02 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, cumartesi günümüzün tümünde etkilidir. İletişim konularında sizin kadar hızlı, çevik hareket eden biri yoktur desek yeridir. Baskılara karşı çıkmak, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir.

Saat 09:02 Ay-Venüs karşıtlığı yakın veya uzak çevremizle alakalı ilişkilerimizde yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisidir. Bir yandan dost canlısı ve paylaşımcı hareket ederiz. Diğer yandan ilgi uyandırmayı, beğenilmeyi, takdir edilmeyi bekleriz. Yolculuk, üyelik işlemleri, faaliyetlerde bulunmak adına bir araya gelme şeklinde gelişmeler yaşanabilir.

Saat 09:04 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz.

Saat 09:23 Venüs-Satürn görünümü, yakın çevremiz veya özel hayatımızla ilgili konular üzerinde ciddi ve akılcı şekilde düşünmenin önemini vurgulayacak. Zaten biz de, bir duruma bakacağız. Karşımıza biri çıksa dahi, onunla uyumlu bir ilişki yaşayabilir miyiz diye düşüneceğiz. Eğer partnerimizle aramızda bir sorun varsa, bu enerji sayesinde bir daha gözden geçireceğiz. Sağlam ve güvenilir olup olmadığına bakacağız. El birliği, gönül birliği, hayatı birlikte ele almak hali, özellikle kıymetli hala gelecek. Rast gele değil, hakikaten işe yarar olana yöneleceğiz.

Saat 17:35 Ay-Merkür görünümü, düşüncelerimizi dış dünyaya hem özgürce hem de akıl gücüyle iletebilmemizde destekçidir. Öğrenmek, bilmek, bildiklerimizi farklı araçlarla sözel ve yazı anlatımıyla dile getirebilmemiz kolaylaşır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 22:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.