Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcunda Bugün - 19 Haziran 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/ikizler/157492-ikizler-burcunda-bugun-19-haziran-2015-cuma.html)

DeRDeST 19.06.2015 05:14

İkizler Burcunda Bugün - 19 Haziran 2015 Cuma
 
İkizler Burcunda Bugün - 19 Haziran 2015 Cuma

:ikizler:

Sevgili İkizler cuma günümüz saat 09:22 itibariyle Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecektir. Kendinizi iki kuvvetli dürtünün arasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan her şeyi sağlamlaştırmak, diğer yandan kontrolü her an kaybedecekmiş gibi dışa karşı mesafe koymak. Bilinçli yanınızla, duygularınız arasındaki gelgitler ilişkinizde sorunlar oluşturabilir. Olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olabilir. Ayrıca günlük enerjiler altında genel olarak tüm burçlar için istenildiği takdirde pozitif düşünmek gayet kolaydır. Yeter ki, olumsuz düşünmeyiniz. Gönlünüzü hoş tutarak, güzel şeyler düşünerek kendi kendinizi motive edebilirsiniz.

Saat 20:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, yakın çevremizde bulunan eş, dost, ahbaplarımızla olan samimi paylaşımların bizi mutlu ettiğini gösteriyor. Aşk, size kendinizi özel hissettiren bir olgu. Eğer aşk varsa, hayat her anlamda güzeldir diye düşüneceğiz.

Saat 22:36 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, bir çok alanda bilgilenmenizi kolaylaştırır ve cesaret aşılar. Size bakanlar aslında ne kadar büyük bir donanıma sahip olduğunuzu bugün yakından izleme ve dinleme fırsatı bulabilirler. Liderlik gücünüz gayet yerindedir. Eğer bir konuda size yetki verilirse, bulunduğum alandaki kişileri peşimden süreklerim diye düşünürsünüz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 04:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.