Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/157946-ikizler-burcu-26-haziran-2015-cuma-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 26.06.2015 06:40

İkizler Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu
 
İkizler Burcu 26 Haziran 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

:ikizler:

Sevgili İkizler saat 01:20 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz. Bu görünüm, özgür hareket etmek isteğimizi işaret ediyor. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Ancak aşk hayatımızla ilgili meselelerde veya birileriyle anlaşmak durumunda isek, nazik ve ölçülü olmak zorundayız.

Saat 02:22-20:56 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Her ne kadar bu enerji altında uyumlu bir kişi gibi davranmaya çalışsanız da, bazı insanların sizi çıkarları doğrultusunda yönlendirmeye kalkışmaları mümkündür. Parasal konularda dikkatli olunması gerekir. Boşluk süresince duygularınızı, mantğınızın süzgecinden geçirerek olayları incelemeniz faydalıdır. Böylece yaşadığınız ilişkiyi ve birlikte olduğunuz kişiyi daha sağlıklı bir şekilde gözlemlemiş olursunuz. Uzun saatler boyu devam edecek boşluk etkisi altında sizi ilgilendiren konular üzerinde şöyle bir içsel değerlendirmede bulunmak, gerektiği yerde politik davranmak yararlıdır. En azından huzursuz olmazsınız.

Saat 20:56 Ay-Akrep burcu etkisi altında, mesleki konularda daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz yoğundur. İyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu gayet açık. Ele avuca sığmaz bir insan olarak, herkesten daha hızlı kavramınızı sağlayan üstün bir zeka gücüne sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını istiyorsunuz. Bir başka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 08:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.