Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   15 Ağustos Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları (https://www.forumaski.com/ikizler/163302-15-agustos-cumartesi-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumlari.html)

Jineps 15.08.2015 11:16

15 Ağustos Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları
 
15 Ağustos Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları

:ikizler:

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, saat 07:36-10:45 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında uyanacağız. Başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım.
Ay-Başak burcu seyri saat 10:45 itibariyle etkili olacak. Bu enerji ev veya ofis içindeki onarım ve düzenleme çalışmalarının işaretçisi olduğu gibi, bazılarınız için, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde etkilidir.
Saat 22:22 Güneş-Venüs kavuşumu, sosyal çevremiz, eğitim hayatı, iş girişimleri, yakın akrabalarımızla alakalı her durumun şöyle bir gözden geçirilmesini sağlayıcıdır. Venüs geri hareket döneminde olduğumuz için, tabii ki son bir ay önce yaşanan, adım atılmış, karşımıza çıkan fırsatlar, ilişki veya gelişmeleri yeni bir bakış açısıyla ele alacağız. Ne durumdayız. Neler düşündük, neler planladık, kimlerle ne gibi bağlantı kurduk, şimdi geldiğimiz nokta nedir? Bütün bunlara bir bakacağız. Sevgiyle bize yaklaşanlar veya tam tersine bizi yoran insanları hem zihnimiz hem gönlümüzle şöyle iç gözlemde bulunarak ölçüp tartacağız. Eğer bugün yepyeni bir durumla karşılaşırsak veya bir gelişme yaşarsak acil karar vermeyeceğiz. Mercek altına alıp düşüneceğiz.
Saat 22:55 Merkür-Pluto olumlu görünümü, durumunuzu çok fazla endişeli düşünmeden, kendinize güvenerek ele aldığınızda her türlü meseleyi kolaylıkla çözebileceğinizi gösteriyor. Merkür yöneticiniz olarak Başak burcunda gayet güçlü. Ev-aile ve özel meselelerin akıllıca gözden geçirilmesinde yardımcınız. Belki bazı pürüzleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Burada önemli olan durumunuzu çok fazla detaylandırıp boşuna kendinize yüklenmemek. Çünkü bu işin altından kalkabilmeniz için hesabı iyi yapmanız yeterlidir.

mynet


Saat: 09:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.