Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   17 Ağustos 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/163482-17-agustos-2015-pazartesi-ikizler-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 17.08.2015 01:18

17 Ağustos 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Ağustos 2015 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


:ikizler:

Yabancılar ile kuracağınız ilişkiler keyfinizi yerine getirecek. Farklı felsefeleri araştırabilirsiniz ve saygın çevreler ile ilişkiler kurabilirsiniz. Çevrenizin genişlediği bir dönemdesiniz. Dostlarınızın davetine gidebilir ve katılacağınız davetlerde karşılaştığınız kişiler ile dostluk ilişkileri kurabilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceğiniz bir dönemdesiniz. Karşılaştığınız bazı kişiler hayal gücünüzü uyandırabilir ve bazı endişeleriniz ortaya çıkabilir. Ancak iyimser ve anlayışlı kişilerin olumlu davranışlarından etkileneceksiniz ve kaygılardan uzaklaşacaksınız.
İkizler Burcu Genel Durum
Kalabalık sosyal ortamlara dahil olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni insanlarla tanışabilir veya bir tanıdığın daveti ile çok farklı bir grup içerisinde yer alabilirsiniz.
İkizler Burcu Kariyer Durumu
İş ilişkileriniz üzerinde olumlu etkiler yaratabilecek olan bugün, bazı sorunları çözmenizi sağlayabilir. Açık iletişim sayesinde sıkıntıların dile getirilip bir çıkış yolu bulunması olasıdır. Derin bir iletişim kurun.


Saat: 13:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.