Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcu 2015 Eylül Ayı Yorumları (https://www.forumaski.com/ikizler/166841-ikizler-burcu-2015-eylul-ayi-yorumlari.html)

DeRDeST 13.09.2015 12:32

İkizler Burcu 2015 Eylül Ayı Yorumları
 
İkizler Burcu 2015 Eylül Ayı Yorumları

:ikizler:

Sevgili İkizler Eylül ayında sizlere güzellikler diliyorum.

13 Eylül tarihindeki parçalı güneş tutulması, aile ve yaşam evinizde oluşacak. Başak burcunda gerçekleşecek. Evimizde ince eleyip sıkı dokuyacağımız bir dönem olacak. Gerginlikten, endişeden, huzursuzluktan uzak durmak lazım. İş hayatımızla ev arasındaki dengeyi iyi kurgulamalıyız. Tutulmanın dispozitör gücü Merkür 17 Eylül - 9 Ekim tarihinde geri hareket yapacak. Aile ilgili konularda biraz da kendimizi ifade etme ile ilgili olacak. Eğitimden iş hayatına kadar her şeyin merkezde evin içinde ele alındığı bir süreç. Yaşam şekillerimize göre mutlu olabiliriz. İlişkilerimizi gözden geçireceğimiz bir dönem olacak. Geri hareket burcunuz ile uyumlu olduğu için 16 Ekim'e kadar doğru kararlar vermenizde etkili olacaktır.

18 Eylül tarihinde Satürn 2 buçuk yıl kalacağı yay burcunda seyredecek. İkili ilişkiler konusunda bir test sürecinde, olgunlaşma aşamasında olacağız. Eşler ikizler için sorumluluk alacaktır. Bekarsanız iş hayatında başarılı, olgun sizden büyük bir partner arayışında olabilirsiniz. Evliyseniz de testlerden geçeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

25 Eylül'de Mars başak burcunda seyrine başlayacak. Ev içinde bir hareketlilik olabilir. Taşınma durumları, ya da bakım onarım olabilir. Sağlık konularında hareketli bir dönem olabilir.

28 Eylül tarihinde tam Ay tutulması koç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma ileriye dönük hedefleriniz anlamında son derece kıymetli. Geleceğinizle ilgili konularda bir aktiflik hareketlilik olacak. Daha cesur olacaksınız. Kendinizi ifade etmeye çalışacak ve özgür olacaksınız. Aşk hayatınızda ve sosyal hayatınızda cesur olmalısınız. İkili ilişkilerde daha uyumlu hareket etmeliyiz. 6 aylık sürecin sonunda her şey yerine oturacaktır.


Saat: 18:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.