Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   20 Haziran 2013 İkizler Burcu Yorumu. (https://www.forumaski.com/ikizler/38115-20-haziran-2013-ikizler-burcu-yorumu.html)

Ah`MineL`Aşk` 20.06.2013 10:03

20 Haziran 2013 İkizler Burcu Yorumu.
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




İletişim ve haberleşme trafiğinizin hareketli olduğu bir gün. Yakınlarınıza yardımcı olabilirsiniz ve çeşitli projeler yapabilirsiniz. Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve güne keyifli başlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek. Dışarı çıkmak ve hareket halinde olmak size iyi gelecek. Uzaklarda bulunan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve onların ziyaretine gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve yaratıcılığınız uyanacak. Farklı istekleriniz olabilir ve ilginç çözümler veya farklı istekler uyanabilir.


İkizler Burcu Genel Durum

Kendinize kalan zamanı bugün için planladığınız işlere ve bunların içlerindeki detaylara verebilirsiniz. Ancak, detaylara gereğinden fazla önem de vermeyin. Asıl yoğunlaşmanız gereken, işin kendisidir.

İkizler Burcu Kariyer Durumu

Gün içerisinde, rutin işlerinizi daha farklı bir plana oturtmak veya farklı şekilde bölümlemek üzerinde düşünebilirsiniz. Bazı günlük işlerin ertelenmesine yol açacak bir program oluşturmayın.

İkizler Burcu Hurriyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] İnatlaşarak ya da ısrarcı olarak değil, esnek kalarak başaracağınız günler! Maddi kazançlarınızı arttırmak veya işinizi geliştirmek eğilimindeyseniz yaratıcılığınızın ve geçmiş deneyimlerinizin faydasını görebilirsiniz. Belli bir amacınızı, organizasyonunuzu veya meslektaş ya da iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda düşünceleriniz tamamen değişebilir ve bu durum size yeni şeyler deneme fırsatı verebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Jüpiter kavuşumunun olumlu ve şanslı etkileri bugün de devam ediyor. Kendinizi hazır hissettiğiniz ve ilerlemek istediğiniz konular varsa durmamalı ve bilinmedik tarihlere ertelememelisiniz. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda ne kadar istekliyseniz bir o kadar da üretken olabilirsiniz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

İkizler Burcu Milliyet Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler Burcu Sabah Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz..Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Düşüncelerinizi süsleyerek, anlatım gücünüzü ikiye katlıyor ve ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz.

İkizler Burcu Vatan Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bazı detayların içinde kaldığınız ve yüzeysel yaklaşmakla kurtaramayacağınız nitelikte bir gün olabilir. Yapacağınız radikal nitelikli girişimlerin kusursuzluğu için hep yanınızda olan yakın bir kişiden destek alabilirsiniz.

İkizler Burcu Posta Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Eski korkularınız ve güvensizlikleriniz bugün tekrar ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara çok dalıp dalıp gidiceksiniz aynı zamanda. Geçmişten gelen bazı konular odak noktanız olabilir. Ayrıca arkadaş ve meslektaşlarınızdan ince nükteli mesajlar alabilirsiniz.

İkizler Burcu Takvim Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Kartınız Geçit... Bugün oldukça duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Özellikle çevrenizdeki kötü olaylardan etkilenebilirsiniz.




Saat: 22:46

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.