Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   19 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/55858-19-eylul-2013-ikizler-burcu-yorumu.html)

Ela 19.09.2013 11:22

19 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu
 
19 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bir çok açıdan günü aktif olarak geçireceksiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyi...mler yaşama şansınız olacaktır. Bugün çok yönlü özelliklerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanları etkilemeyi başaracaksınız. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir.

Aşk yaşamı: Duygusal açıdan son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak ve içinizden geldiği gibi zaman geçirmek sizin için önemli olacaktır. Beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma şansınız olacaktır ve bunlar sizi duygusal açıdan heyecanlandırabilecektir. Duygusal konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

İş yaşamı: İş yaşamınızla ilgili konularda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenme yada birden çok işi düşünme şansınız olacaktır ve bu konuda son derece başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi bugün tamamalama şansınız olacaktır. Zihinsel olarakda son derece aktif olacaksınız ve ilginç bazı fikirler geliştirebileceksiniz. Genel olarak yapacağınız girişimlerin sonuçları başarılı olacaktır.

Para durumu: Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz. Özelllikle hesapta olmayan masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi sizin için öncelikli alanlarda kullanmalısınız ve konuları abartma huyundan uzak durmalısınız.

Rock 19.09.2013 11:44

Cevap: 19 Eylül 2013 İkizler Burcu Yorumu
 
İyiymiş.


Saat: 11:49

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.