Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   02 Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/59036-02-ekim-2013-ikizler-burcu-yorumu.html)

Ela 02.10.2013 12:04

02 Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu
 
02 Ekim 2013 İkizler Burcu Yorumu





[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]






Hangi cinsiyetten olursanız olun bu günlerde unutkanlıktan dolayı başınız ağrıyabilir aman dikkat. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Kararsızlığınız yaşadığınız olumsuzlukardan kısa sürede kurtulmanızı engelliyor.

Aşk Yaşamı : İçinizde değişik aşk yaşamak istekleri var. Bu konuda partnerinizi oldukça y...avan ve düz buluyorsunuz. Onun sizin için yeni orijinal şeyler yapmasını istiyorsunuz. Zaman zaman da siz ona farklı yaklaşımlarda bulunuyorsunuz ama onun sizi anlamayan tam tersine endişe dolu bakışları altında isteklerinizden vazgeçiyorsunuz.

İş Yaşamı : Ticari bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebilirsiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı beraberinde getirebilir fakat evinizde işiniz yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi alışılmamış yöntemlerle halledebilirsiniz.

Para Durumu : Parasal konularda meydana gelen yenilikler huzurunuzu kaçırırken, daha aktif davranmanızı da gerektiriyor. Aşırılıklardan uzak durmalısınız. Daha hareketli davranmalıyım diye düşünürken kontrol edemeyeceğiniz risklerden uzak durmalısınız.

Dikkat : Yakın çevreyle olan ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Maddi konulara özen göstermeniz gerekiyor.


Saat: 21:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.