Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   İkizler Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim (https://www.forumaski.com/ikizler/63736-ikizler-burcu-gunluk-yorum-31-ekim.html)

Naevia 31.10.2013 01:06

İkizler Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim
 

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


İkizler Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim



Arkadaş çevrenizde iletişiminiz yoğunlaşırken, yeni başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşme ihtimali yükseliyor. Bu ihtimal aktif tavırlarınıza bağlı olacaktır.

İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için sıkı çalışma ve sorumluluk alma eğilimindesiniz. Ay, bilinçaltı motivasyonlarınızın çok güçlü olacağı bir devrede olduğunuzu vurguluyor.

Öğleye kadar mizacınız pek rahat ve iyimser olmasa da ilerleyen saatler size hareket, öne çıkma ve kendini yaratıcı biçimde ortaya koyma şansı veriyor. Grup çalışmaları ve kazanç getirici eylemler için güzel bir gün olabilir.

Yeni adımlar atmaya eğilimlisiniz ama önünüzdeki engelleri görmezden gelmeyin.

Bugün, katı olmamaya ve özellikle uzun vadeli konularda esnek davranmaya özen göstermelisiniz. Fiziksel bakımdan kendinizi aşırı zorlamaya meyilli olabileceğiniz bu dönemde sağlığınızı ihmal etmeyin. Girişimleriniz konusunda ısrarlı olabilirsiniz. Bugün geçmişinize dönük olabilir ve ailevi konularda hassaslık gösterebilirsiniz.


Saat: 21:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.