Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İkizler (https://www.forumaski.com/ikizler/)
-   -   5 Şubat 2014 ikizler Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/ikizler/88746-5-subat-2014-ikizler-burcu-yorumu.html)

Şafak 04.02.2014 20:33

5 Şubat 2014 ikizler Burcu Yorumu
 
5 Şubat 2014 İkizler Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili İkizler saat 17:12 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında yeni haftamız başlıyor. İlişkinizle alakalı konularda partnerinizle olan iletişim problemleri, düşünce farklılıkları, bir türlü ortak bir nokta bulamamanız sizi ilkdördün etkisiyle daha fazla etkiler. Hiç kimsenin sizi anlamadığını düşünürsünüz. Garip bir yalnızlık ve bir an önce yaşamınıza şekil ve düzen kurmak ihtiyacı yoğunlaşır. Bu ihtiyaç ise, sizi olur olmaz kararlara ve ani durumlara sevkedebilir. Gözünüz hiçbir şeyi görmüyor gibidir. Fikirlerinizi oldukça sesli, hatta fazla abartılı, bugüne dek içinde biriktirdiklerinizi hiddetli bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz.

Böyle davranmanızın en önemli nedeni mesleki sorunlardır. Bir şeyler yapmak, başarmak ve toplum içinde güçlü bir insan haline gelmek için verdiğiniz mücadelenin sonucunu hala alamamak canınızı sıkar. Her şey üzerinize geliyordur sanki. Sinirinizi en yakınızda bulunan kişiden çıkarabilirsiniz. Yalnız unutmayalım ki, bu enerji tüm burçlar için geçerli olduğundan, partneriniz de tepkisel davranabilir. Sakin olacağız.


Saat: 15:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.