Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/)
-   -   Kapı kolu, dirseğine saplandı (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/112614-kapi-kolu-dirsegine-saplandi.html)

Kadın 02.06.2014 11:43

Kapı kolu, dirseğine saplandı
 
Kapı kolu, dirseğine saplandı
Kapı kolu, dirseğine saplandı
Kayseri'de okulun koridorunda koşan beşinci sınıf öğrencisinin dirseğine saplanan kol, ameliyatla çıkarıldı.

Kentteki bir okulda ders arasında koridorda koşan Fatma Zeynep dikmen, bir öğrencinin açtığı sınıf kapısının koluna dirseğini çarptı.
Çarpmanın etkisiyle Dikmen'in dirseğe batan kol, itfaiye ekiplerince kapıdan söküldü. Hastaneye kaldırılan Dikmen'in dirseğindeki kol, 1,5 saat süren ameliyatın ardından çıkartıldı.
Dikmen, AA muhabirine, "Koridorda hızla koşarken 5-L sınıfının kapısı açılınca, kapı kolu dirseğime saplandı. Nöbetçi öğretmen müdahale etti. İtfaiye ekipleri, kolu kapıdan söktü. Ambulansla hastaneye gittim. Kapı kolunu ameliyatla çıkartmışlar" dedi.

Anne Betül Dikmen de damar ve sinirlerde zedelenmeye yol açmayan olayın ardından hastaneye götürülen kızının koluna 10 dikiş atıldığını, sağlık durunun iyi olduğunu söyledi.

Bu tür kazaların yaşanmaması için okullarda basit önlemler alınabileceğini ifade eden Dikmen, "Kapı kolları sivri ise değiştirilebilir. Okul idarecilerinden şikayetçi olduk. İdareciler gerekli tedbirleri alırsa şikayetten vazgeçeceğiz" diye konuştu. Okulun müdürü Mehmet Tor da dirseğine kapı kolu batan öğrenciye nöbetçi öğretmen ve idarecilerin müdahale ettiğini belirtti.

Tor, "Aile bizden şikayetçi olmuş fakat bu ve benzer kazalar, tüm okullarda olabilir. İdare olarak öğrencilerimizin kılına dahi zarar gelmesini istemeyiz. Bütün okullarda sınıf kapıları koridora açılıyor. Bizim okulumuzda da böyle" dedi.

Benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını vurgulayan Tor, kapı kollarını değiştireceklerini söyledi.
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 00:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.