Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/)
-   -   Esrarengiz Siyah Giyen Adamlar / FBI Dosyaları (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/116890-esrarengiz-siyah-giyen-adamlar-fbi-dosyalari.html)

Courage 26.06.2014 16:55

Esrarengiz Siyah Giyen Adamlar / FBI Dosyaları
 
Esrarengiz Siyah Giyen Adamlar / FBI Dosyaları

Uçandairelerle ilgili bilgiler arttıkça bu konuda araştırma yapanlara siyah elbiseli kişiler tarafindan gerçekleştirilen "susturucu" baskınların da arttığı ileri sürülüyor.

Amerika'nın Connecticut eyaletinde bulunan Uluslararası Uçandaireler Bürosu'nun Müdürü Alfred Bender "uçandairelerin esrarını öğrendim" diye bir açıklama yaptı. Ama bugün bizler hala eskisinden fazla bir bilgiye sahip degiliz. Çünkü Bender bu konu ile ilgili daha fazla bir açıklama yapamadan üç esrarengiz ziyaretçi tarafından susturuldu! Siyah elbiseli üç adam "susturucu"lar olarak tanınıyorlar.

Esrarengiz Ziyaretçiler

Bender ilginç buluslarını kendisine ait olan Uzay Haberleri gazetesinde yayımlamak istiyordu. Ancak daha önce bir meslektaşının fikrini almak istedi ve hazırladığı raporu arkadaşına gönderdi. Bir kaç gün sonra siyah elbiseliler geldi.

Yatak Odasında Üç Kisi

Bender yatak odasında üç gölgeyi andıran yabancıları farkettiginde yarı uykulu yatıyordu. Sekiller belirginlesti. Hepsi de siyahlar giymislerdi. Fötr sapkalarının dışında halleri ürkütücüydü. Sapkalarının gizledigi yüzleri seçilmiyordu. Bender'in içini bir korku kapladı. Bender o anı söyle anlatıyor:

"Gözleri aniden el feneri gibi parladı ve bana dikildi. Büyük bir acı vererek sanki gözlerimden girip ruhumu yakmak istiyorlardı. O zaman anladımki telepatik olarak bana bir mesaj vereceklerdi."

Çok Korkmustu

İçlerinden birinin elinde Bender'in raporu vardı. Önce raporda yazılanların dogru oldugunu söylediler. Hatta bazı tamamlayıcı bilgiler de verdiler. Fakat Bender o kadar korkmustu ki siyahlı adamların istegine uyarak hem büroyu hem de gazeteyi kapatmayı kabul etti.

Herkes Şaskınlık içinde

Bender'in öyküsüne bir çok kimse inanmadı. Bütün dost ve meslektasları büyük bir saskınlığa düstüler. İçlerinden yalnız biri Gray Barker "Uçandaireler Hakkında Çok Sey Biliyorlardı" adli bir kitap yayınladı. Daha sonraki yıllarda ise Bender de arkadaslarının ısrarlarına dayanamayarak "Uçandaireler ve Üç Adam" adlı bir yazı yazdı. Bu garip yazıda uzaylılardan uçandairelerden ve Antartika'daki uçandaire üslerinden söz ediliyordu.

Dünyanın Baska Yerlerinde de Var

İnandırıcı olsun olmasın Bender'in üç yabancıdan söz eden öyküsü arastırmacılar için çok önemli bir hareket noktası oldu. Çünkü Bender'den hiç haberi olmayan baska kisiler de benzeri olayları yasadıklarını öne sürüyorlardı. Uçandaireleri gören veya bu konuya ilgi duyan baskaları siyah elbiseli kisiler (SEK) tarafindan ziyaret edilmislerdi. Çogunlugu Amerika'da olmasına ragmen İsveç İtalya İngiltere ve Meksika'da da benzeri olaylar yasanmıştı. Uçandairelerin geçmisi kadar SEK'lerin varlığı da çok eski zamanlara uzanıyor.

SEK'in ÖZELLiKLERi

Tipik bir SEK olayında su özelliklere rastlanıyor.

1-SEK'ler uçandaireleri gören veya inceleyen kisilere gidiyorlar.
2- Bu ziyaretler olayın herhangi bir yolla topluma açıklanmasına zaman bırakmayacak kadar kısa bir süre içinde gerçeklesiyor.
3- Ziyaret edilen kisi çogunlukla kendi evinde ve yalnız oluyor.
4- Ziyaretçiler çogunlukla 3 kisi olarak ve siyah bir araba ile geliyorlar. Arabanın modeli Cadillac. En son model olmamakla beraber sanki yeni alınmıs kadar temiz ve bakımlı. Plakası tespit edilip de arastırıldığında hiçbir yerde kayıtlı olmadığı görülüyor.
5- Ziyaretçiler çogunlukla erkek. Çok seyrek olarak aralarında sadece bir kadın oluyor. Giyimler sanki CIA veya gizli örgüt üyelerini anımsatacak sekilde:
Siyah takim elbise siyah sapka siyah çorap ve ayakkabı siyah kravat ve daima beyaz bir gömlek. Son derece temiz ve bakımlılar.
6- Yüzleri çogunlukla doguluları andırıyor. Çekik gözlü yanık veya koyu derili ciddi ifadeli.
7- Hareketleri sert ve beceriksiz.
8- Genel tutumları ciddi resmi soguk ve ürkütücü. Dostça bir sıcaklıktan eser yok insan görünümünde....
9- Bazi SEK'ler istenildiginde gerçekle ilgisi olmayan kimlik ve görev kartı gibi belgeleri de çekinmeden gösteriyorlar.
10- Konusmalar bazen sorgu bazen de uyarı niteligi tasımasına ragmen bıraktıkları etki sanki herseyi önceden bildikleri seklinde. Vermek istedikleri mesaj çok açık ve kesin dille anlatıyorlar. Örnegin:
"Tekrar bay Smith çok dürüst olmadığınız inancındayım" veya " Bu raporu postalamanız büyük bir akılsızlık olurdu bay Veich" gibi. Konusmalar çogunlukla görünenlerin kimseye anlatılmaması veya yapılan arastırmaların durdurulmasını saglayıcı uyarılarla sonuçlandırılıyor.
11- SEK'ler geldikleri gibi beklenmedik bir anda gidiyorlar..


Saat: 09:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.