Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/)
-   -   25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/121786-25-yil-biskuvi-yiyerek-yasadi.html)

YeşiL6 16.07.2014 18:02

25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı
 
25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yemek korkusu bulunan aşçı 25 yıl bisküvi yiyerek hayatta kaldı...

Andrew Forster, her gün restoran mutfağında lezzetli yemekler yapmak için didiniyor: Mango salatalı tavuk, şişlere dizilmiş karides, el yapımı makarna ve pizza ve diğer tüm lezzetli karışımlar. Fakat buna karşın yetenekli aşçı kendi ortaya çıkardığı lezzetlerin hiç birini tatmamış bunun nedeni ise yemek korkusu olması. Kendi lezzetlerini tatmak yerine yaklaşık 25 yıldır bisküvi ve çayla hayatını sürdürmüş. ''Günde iki paket bisküvi tüketmeye alıştım'' dedi 27 yaşındaki Foster. ''18 aylıkken yemek yemeyi bırakmışım. Uzmanlar annemin beni aç bırakmasını tavsiye etmişler ve sonucunda tekrar yemeye başlayacağımı söylemişler fakat tek istediğim bisküviymiş.'' ''Başka bir yiyeceği yediğimi düşündüğüm zaman rahatsızlanıyorum ve midem bulanıyor'' dedi. Tuhaf bir şekilde, bisküvi alışkanlığı, bir aşçı olma hayallerini yıkamamış ve şuan İngiltere'de Durham kasabasında bir İtalyan restoranının mutfağından sorumlu. Çalışanlarına tattırıp onların verdikleri rapor doğrultusunda müşterilere servis yapmaktan başka bir seçeneği bulunmuyor.

Kendi yaptığı yemeklerin tadına bakamayınca o da tatlı atıştırmalıklardan oluşan özel bir beslenmede karar kılmış. Problemleri, 24 yaşındaki kız arkadaşı Caroline Lister'ın, erkek arkadaşının yaptığı bu seçici diyeti beslenme uzmanlarına yazdığında ortaya çıkmış. ''Sağlık problemlerinin yanında beslenme şeklim hayatımın her alanını etkiliyordu, sosyalleşme ve iş de dâhil.'' ''Ben teorik bir aşçıyım hangi yemeklerin bir arada güzel gideceğini biliyorum ama her zaman yaptıklarımı tatması için mutfaktaki çalışanlardan birine sunuyorum. ''Tamam, güzel kokuyor'' diye düşünüyorum sadece, eğer tatlarına bakma düşüncesi bile midemi bulandırıyor. Her zaman bunun derinlerde bir yerde psikolojik bir nedeninin olduğunu düşündüm ve bu rahatsızlığa sahip olanın bir tek ben olduğumu düşündüm'' diye ekledi Andrew'un bisküvi tutkusu onu BBC3 TV'nin Freaky Eaters (Garip beslenenler) programına taşımış Bir beslenme uzmanının ve psikoloğun yardımıyla şu anda diğer yemekleri deniyor. ''Bir kereliğine güzel yemek tadabilmek harika bir durum'' diyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Paradox 18.02.2017 21:09

Cevap: 25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı
 
Bu arkadaşın hiç mi vitamine minerale felan ihtiyacı olmamamış. Yeni bir paradoks doğuyor olmalı...

Esinti 18.02.2017 21:54

Cevap: 25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı
 
Ah garibim dünyanın okadar güzel yiceklerini yemek nasip olmamış nasibi yok demekki :(666): o bisküviler napar adamı be mahveder :(666):

Gunner 12.12.2021 09:17

Cevap: 25 Yıl Bisküvi Yiyerek Yaşadı
 
Bu kadar bisküvi seven birini de öğrenmiş oldum. Diğer besinlerdeki yararlı takviyeleri almadan yıllarca hayatta kaldığına göre bünyesi kuvvetliymiş.


Saat: 14:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.