Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/)
-   -   İlginç Ölüm Hikayeleri (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/62840-ilginc-olum-hikayeleri.html)

Cookie 27.10.2013 12:25

İlginç Ölüm Hikayeleri
 
İlginç Ölüm Hikayeleri


Jake Fen isimli Macar adam, eşini korkutmak için kendini asmış pozu verdi. Eve gelen eş kocasını o halde görünce bayıldı. Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu. Topladıkları ile çıkarken Jake kadına bir tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü. Jake beraat etti..

***

New York'ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek, kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü.

***

Bayan Carson Amerika'nın New York kentinde yaşıyordu. Bir gün eğlenmek için cenaze işleri yapan bir şirketle anlaştı. Şirket eve telefon etti ve bayan Carson'un kalp krizi geçirip öldüğünü söyledi. Aile hemen koştu. Bu sırada tabutun içinde yatan bayan Carson birden doğruluverdi. Ama kızı o anda kalp krizi geçirip öldü.

***

Romollo Ribaldo işsizdi. Pisa kentinde oturan 42 yaşındaki bu İtalyan bir gün, tabanca ile intihar etmeye hazırlandı. Eşi onu engellemek için dil döktü.. Sonunda Romolo ağlamaya başladı ve intihardan vazgeçip silahını yere fırlattı. Ateş alan tabancadan çıkan mermi eşine isabet etti ve eşi öldü.

Viky 27.10.2013 12:41

Cevap: İlginç Ölüm Hikayeleri
 
Bir ve üç tam anlamıyla eşek şakası ... Böyle bir şey nasıl yaparlar anlamıyorum.. Iki ve dört bilmem ne yoluna gitti niyazi olmuş resmen .. Yazık...

FeCr 27.10.2013 22:22

Cevap: İlginç Ölüm Hikayeleri
 
Dördüncüsü ne feci..adamın çilesi bitmemiş


Saat: 09:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.