Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   İlginç Olaylar (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/)
-   -   İdrarını içerek ağrılarını yendi (https://www.forumaski.com/ilginc-olaylar/66307-idrarini-icerek-agrilarini-yendi.html)

Perii 12.11.2013 01:54

İdrarını içerek ağrılarını yendi
 
İdrarını içerek ağrılarını yendi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan bir kadın kendi idrarını içerek baş ağrısını yendiğini ve cilt kanserinin yeniden nüksetmesini engellediğini iddia etti.

Carrie Steele cilt kanseri tedavisi gördü. 2006'da ise beyin damarı genişlemesi nedeniyle şiddetli baş ağrısı çekmeye başladı. İki yıl tedavi gören Steele, bir türlü baş ağrısını yenemedi. Üstüne üstlük cilt kanserinin yeniden nüksetme korkusu yaşadı.

Steele araştırmaları sonucu "idrar tedavisi"ni keşfetti ve her gün bir bardak idrarını içmeye başladı. İddiasına göre ilk 30 günde iki yıl peşini bırakmayan baş ağrısından eser kalmadı ve kendini sağlıklı hissetti. Steele idrarı ayrıca nemlendirici olarak da kullanıyor. İdrarı banyo suyuna ekleyerek öyle yıkanıyor. İddiasına göre idrarla yıkadıktan sonra saçı ekstra parlak oluyor. Steele "Sıcak idrarı seviyorum, daha rahatlatıcı" şeklinde açıklama yaptı. 54 yaşındaki kadın idrarı her içişinden sonra dişlerini fırçaladığını söyledi.

2008'den sonra herhangi bir ilaç almadığını söyleyen Steele, "Herhangi bir ağrım olmadı ve kanser de yeniden nüksetmedi" dedi. Steele idrarın tadını tanımlarken "Bazen tuzlu, bazen şampanya gibi tatlı. Belki biraz limoni" dedi. Steele arkadaşlarının ve ailesinin kendini desteklediğini, isteyen herkese bu tedavi yöntemini öğretebileceğini söyledi. Steele bu garip tedavi yöntemini ABD'de "My Strange Addiction" (Benim Tuhaf Bağımlılığım) adlı bir televizyon programında anlattı.

Doktorlar idrarın toksik maddeler içerebileceğini belirterek idrarın kesinlikle içilmemesi uyarısında bulundu.


Saat: 02:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.