Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Erkekleri elde tutmak (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/108525-erkekleri-elde-tutmak.html)

Bia 09.05.2014 18:42

Erkekleri elde tutmak
 
Erkekleri elde tutmak

Ah erkekler…Ah erkekler diyoruz ve konumuza başlıyoruz.


Erkekleri elde etmek zor değil ancak söz konusu erkekleri elde tutmak olduğunda işler değişiyor. Bir erkeği avucunuzun içine kolayca alabilirsiniz ancak onu orada zapt etmeniz pek de kolay olmayacaktır. Yapıları gereği erkekler çok eşlilik peşinde. İnkar sesleri mi çıkıyor orada. Hadi canım yapmayın. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangi erkek başka bir kadına hemencik hayır der ki..

Her neyse. Dönelim erkekleri elde etmek ve elde tutmak konumuza. Bir erkek her şeyi ile, tamamen sizin olmuş gibi davranabilir. Onu sahiplenir, sizi hiç bırakmayacağını sanırsınız. Oysa erkekler, kadınların hiç ummadığı anda gitmeyi tercih ediyor. Sevdiğiniz erkek, sizce ortada hiçbir neden yokken, çekip gidiyorsa bunun altında yatan, geçmişi uzun bir neden vardır mutlaka.
Erkekleri elde tutmak için, onların gönüllerini sık sık okşamak gerekiyor. Erkekler ego en yüksek seviyededir. Ve kadınlara düşen görev de sık sık bu egoyu beslemektir. Yapacağınız şey aslında o kadar basit ki sevgili hanımlar…
Erkekler, onların sevdiği sözleri söyleyin…
Bir erkeği elinizde tutmak için, onu kendi sınırlarınızdan uzaklaştırmamalısınız. Bunu yapmak için de tatlı dilden yararlanmalısınız.
Erkekler bunları duymaya bayılır sevgili hanımlar. Eşinize ya da sevgilinize arada bir çok yakışıklı bir erkek olduğunu söyleyin. Evet, belki de hiç yakışlı bi erkek değildir. Hatta yakışlı kelimesi üzerinde sırıtabilir. Ama biz kadınlar bir erkeğin yakışlı olduğunu söyleyeceksek inandırmasını da biliriz..
Her erkek yakışıklı olmak, en azından kendini yakışıklı sanmak ister. O halde zaman zaman ona yakışıklı, çekici, erişilmez bir erkek olduğunu söyleyin ve bu şekilde sizin ona hayran olduğunuzu sanarak yanınızda kalmaya devam etsin.
Size hediye aldığında, eve ekmek getirdiğinde, sizi gitmek istediğiniz yere ulaştırdığında, size para verdiğinde ve daha pek çok yardımında ona içten bir teşşekkürü çok görmeyin sevgili hanımlar. Teşekkür ederim, sağol aşkım, iyi ki varsın, eline sağlık, çok güzel yaptın gibi sözler söyleyerek onun yüreğini okşayabilirsiniz. Erkekler teşekkürü sever..
Sana güveniyorum, yanından kendimi iyi hissediyorum, beni mutlu ediyorsun, her zaman seninleyim, hep yanındayım, dinliyorum, canın mı sıkkın, benimle paylaşabilirsin gibi cümleler erkekleri mutlu eder..


Saat: 07:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.