Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Nasıl Prenses Gibi Davranılır? (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/160282-nasil-prenses-gibi-davranilir.html)

DeRDeST 14.07.2015 04:17

Nasıl Prenses Gibi Davranılır?
 
Nasıl Prenses Gibi Davranılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Prenses gibi olmak için bazı edepleri benimsemeniz, soylu gibi giyinmeniz ve kral kızlarına verilen bazı yetkileri kabullenmeniz yeterlidir. Tacınızı başınıza takın ve şımarık bir prenses gibi davranmaya başlayın.

♥ İnsanların sizin için bir şeyler yapmak isteyebileceğini kabullenin. Bir odaya girdiğinizde erkekler ayağa kalkmalı ve kızlar ise size en iyi koltuğu verebilmek için yer açmalı. Asalet ve zarafetiniz nedeniyle herkes size yakın olmak istemelidir. Onlara öyle heyecan verici görünürsünüz ki, sizi takip etmek isterler.

♥ Partilerde ve sizi beğenen ve gittiğiniz her yere peşinizden gelen hayranlarınıza kendinizi belli edin. Bunu övünmeden ya da yalan uydurmadan yapın. Zaten herkese karşı nazik olduğunuz ve kıyafetleriniz her daim temiz ve şık olduğundan giysileriniz ve hareketleriniz konumunuzu belli edecektir.

♥ Her gün prenses ülkesinde geçirdiğiniz maceralarınızı yazın. Günlüğünüzde her detaydan bahsedin. Bu moralinizi yüksek tutacaktır. Öyle soylu davranın ki, bir süre sonra bu tutum doğal haliniz olsun.

♥ Kafanızı biraz yukarıda tutarak yürüyün. Her giriş sanki bir kırmızı halı üzerineymişçesine ve onurlu bir şekilde yürüyün.

♥ Başkalarına, özellikle de sizin kadar şanslı olmayanlara karşı nazik ve cömert olun. Her zaman başkalarını da dinleyin ve onların duygularına saygılı olun. Sizden daha küçük kızların tacınızı denemesine izin verin. Size layık olmayan insanlar ile de vakit geçirin. Bu arkadaşlarınızın gözünde katıksız bir prenses olmanıza yardımcı olabilir.


Saat: 14:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.