Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   İyi Kadının Özellikleri Nelerdir? (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/160292-iyi-kadinin-ozellikleri-nelerdir.html)

DeRDeST 14.07.2015 04:38

İyi Kadının Özellikleri Nelerdir?
 
İyi Kadının Özellikleri Nelerdir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Size Olan Desteğini Her zaman Göstermeye İsteklidir: İyi bir kadın, iyi bir erkek gibi, herkesin ötesinde her zaman kendiyle ilgili olmamalıdır. Diğerlerine karşıda, hem duygusal hem fiziksel açıdan destek verici bir tutuma sahip olmalıdır.

Genellikle Öfkeli Değildir: Zaman zaman herkes sinirli olabilirken, iyi bir kadın sinirli olma seviyesine kolay kolay çıkmaz. İyi bir kadın, provokasyon olmadan kendinden geçecek kadar sinirlenmez ya da çözümü çok kolay olan küçük sorunlar yüzünden düzenli olarak öfke patlamaları yaşamaz.

Hatalarının Sorumluluğunu Alır: Her insan hata yapar ve iyi bir kadın bu hatalarının sorumluluğunu almalıdır. Suçlanmadan kaçmak yerine, yanlış bir şey yaptığını kabul etmeli ve durumu düzeltmek adına çaba sarf etmelidir.

Başkalarının Duygularına Önem Verir: İyi bir kadın davranışlarının başkalarına ne hissettireceğini düşünür ve olası bir üzgünlük ya da kızgınlıktan kaçınmak adına davranışlarını tekrarda gözden geçirir.

Çok Geniş Bir Arkadaş Ağı Vardır: İyi bir kadın çok kibar olduğundan ve çevresindekilere değer verdiğinden, çok sayıda insanı ve arkadaşını etkiler.


Saat: 21:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.