Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Kadınların En Çok Zaman Harcadığı Şey (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/173216-kadinlarin-en-cok-zaman-harcadigi-sey.html)

EbruLi 23.12.2015 14:16

Kadınların En Çok Zaman Harcadığı Şey
 
Kadınların En Çok Zaman Harcadığı Şey



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kadınlar çok yönlü varlıklardır. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler o yüzden Kadınların en çok zaman harcadığı şey konusunun sınırları çizilemez. Bu konuda en önemli husus yaş aralığıdır. Çünkü her yaşta ilgi ve alaka değişir ve farklılaşır.


Genç bir kadının en çok zaman harcadığı şey önce sosyal medya ardından da güzelliktir. Günümüzde özellikle her genç bayanın elinde bir telefon nerede, ne yaptığını fotoğraflarla birlikte paylaşması kaçınılmazdır. Tabi bunu yaparken gözlerde alışveriş merkezlerindeki vitrinlerdedir.


Orta yaşa gelindiğinde bu yaşta ilgi daha çok çocuk üzerindedir. Anne olunmuş ve bir çocuğun gelişimi hakkında bilinmeyen pek çok şeyi öğrenme çabası başlamıştır. Bu dönemdeki kadın artık kendini unutur ve tamamen çocuğuna yönelir. Alışverişler çocuk içindir, cilt bakımı ve beslenme de yine çocuğa odaklıdır.


Sonraki dönemde ise artık tamamen kadın kendine yönelir. Kırışıklıklar nasıl giderilir, daha zayıf nasıl görünülür, makyaj hileleri nasıl uygulanır daha çok bu konulara yönelir.
Bir kadının belirli dönemlerdeki ilgi alanları bu şekilde sıralanabilir. Ancak bunun yanında bir kadının hayatından asla çıkmayan bazı şeyler vardır. Mesela bir kadın hayatının her döneminde alışverişe zaman ayırır hem de günün büyük bir bölümünü… Diziler de önemlidir tabi. Bugün şu dizim var yarın bu dizim var demeyen bir kadın görülmemiştir. Çünkü bulamadığı ya da hayal ettiği aşkı dizelerde yaşar kadınlar.


Eeee kadın denince masum dedikodular da ihmal edilmemelidir. İki kadın bir araya gelince üçüncü hakkında beyaz yorumlar yapmak kaçınılmaz olur bunlar tamamen masumane konuşmalardan öteye geçmez.


Demek ki kadınlar en çok alışveriş için zaman harcarlar sonrasında televizyon ve teknoloji gelir.


Saat: 21:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.