Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   En Kötü Ayrılık Şekilleri (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/91704-en-kotu-ayrilik-sekilleri.html)

Jineps 20.02.2014 16:48

En Kötü Ayrılık Şekilleri
 
En Kötü Ayrılık Şekilleri

Sevgilinize karşı artık bir şeyler hissetmiyor ve ilişkinizi bitirmek istiyor olabilirsiniz ancak bunu doğru yöntemlerle yapmalısınız.

Ayrılık hiç bir zaman kolay bir karar değildir ancak bu kararı aldıysanız da doğru bir şekilde yapmaya özen göstermek gerekir. Bazı ayrılık şekilleri vardır ki durumu daha da kötüleştirir. İşte en kötü ayrılık şekilleri...

Facebook

İlişki statünüzü değiştirmenizde hiçbir sorun yok tabi ki ayrıldıktan sonra. Erkek arkadaşınızdan ayrıldığınızı statünüzü değiştirerek söylemeniz hoş bir davranış olmayacaktır. Birisinin ilişkisinin bittiğini internet yoluyla görmesi gerçekten üzücü bir durum ayrıca sizin içinde çok hoş bir davranış değil.

Mesaj

Mesajlaşmak yüz yüze konuşmakta zorlanacağınız konular için kolaylık sağladığı doğru ancak mesajla ayrılmak en kötü yöntemlerden biri. Karşınızdakinin duygularıyla yüzleşemeyeceğiniz için böyle bir yönteme başvuruyorsanız bencilce bir davranış olur. Sevgilinizin üzüntüsünü daha da katlayacak bu yöntem yerine yüzüne söyleyerek en azından sizinde üzüldüğünüzü görmesini sağlayın.

Arkadaş yoluyla

Barışmak için arkadaş kullanılır ancak aynı şey ayrılmak için kesinlikle geçerli değildir. Eğer ilişkinizi bitirmek istiyorsanız arkadaş yoluyla ayrılmanız sevgilinizi küçük düşürür ve gururunu kırar. Bu yüzden aracı kimseyi sokmadan kendiniz halledin.


Aldatma

Ayrılma en kötüsü aldatmadır. Çoğu kişi aldatmalarını ilişkilerinin bitmesine bağlar ve bahane olarak kullanır. Ancak bu sizin cesaretsizliğinizden kaynaklanır. Karşınızdakinin kalbini daha çok kırmak yerine ondan ayrılarak acısını azaltabilirsiniz. Sonra istediğiniz insanla birlikte olmakta serbestsiniz.

Herkesin içinde

Karşınızdakinin tepkisinden korktuğunuz için kalabalık bir ortamda ayrılmanın iyi fikir olduğunu düşünebilirsiniz ama kesinlikle değildir. Başkalarının sizi duyabileceği bir yerde sevgilinizden ayrılmanız onu rahatsız edecektir aynı zamanda karşınızdakinin tepkisini istediği gibi verememesine neden olursunuz. Ayrılan siz olduğunuz için en azından onunda içinde geldiği gibi davranmasına izin verebilirsiniz.


Saat: 09:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.