Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kadınca Genel (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/)
-   -   Erkekleri Cezalandırma Yöntemleri (https://www.forumaski.com/kadinca-genel/94951-erkekleri-cezalandirma-yontemleri.html)

Jineps 03.03.2014 00:29

Erkekleri Cezalandırma Yöntemleri
 
Erkekleri Cezalandırma Yöntemleri

Onu seviyor olabilirsiniz, hatta aşık bile... O kendini kötü hissettiğinde siz de üzülüyor, mutsuz olduğunda endişeleniyorsunuz. Bir problemi olduğunda çözüm bulabilmek için saatlerce kafa patlatıyorsunuz. Ama yine de ara sıra onu neredeyse öldürmeyi düşünüyorsunuz.

Bazı günler var ki sevgiliniz sizi gerçekten deliye döndürüyor. Buzdolabının kapısını çarparak ‘‘Yine hiçbir şey yok’’ diye bağırıyor. Kanapeye uzanıp ona iki aspirin eritmenizi sonra da onu yalnız bırakmanızı istiyor. En kötüsü de telefonla konuşurken size bakıp ‘‘Dinleme’’ anlamına geldiğini tahmin ettiğiniz tuhaf yüz göz işaretleri yapıyor. İşte o an her şeyi yapabilecek noktaya geliyorsunuz. Ama hesap yapmaktan da geri durmuyorsunuz. Elinize geçen ilk şeyi ona fırlatırsanız döşeme ya da duvarlar mahvolabilir. Yumruk atarsanız karşılığında canınızı acıtabilir. Bağırıp çağırırsanız küçük düşersiniz. Onu terk ettiğinizi söylerseniz bunu ciddiye alıp sizden uzaklaşabilir. Oysa siz, temizlik yapmayı, eczadolabına abone olmayı, onun alaycı sözlerine maruz kalmayı ya da yalnız yaşamayı istemiyorsunuz. O halde?

SAVAŞ STRATEJİSİ

‘‘Göze göz’’ yöntemini tercih ediyorsanız, o sizin sinirlerinizi bozuyorsa siz de onunkileri alt üst edeceksiniz demektir. Savaş stratejinizi onun karakter özelliklerine göre seçebilirsiniz.

‘‘İnternet tutkunu’’ bir erkek için yapabileceğiniz en uygun şey bilgisayar operatörü bir arkadaşınızı eve çağırıp, bilgisayarına bütün dosyaları altı ay içinde birbirine karıştıracak bir virüs aşılatmak.

‘‘Yataktan çıkmak istemeyen’’ bir erkeğin o evde yokken yatağında yatıp etrafa bisküvi kırıntıları saçıp sonra yatağı tekrar toplayabilirsiniz. Tam çok önemsediği bir şey seyrederken ya da uyumak üzereyken gizlice annesinin telefonunu çevirip kibarca ‘‘Tabii şimdi size onu veriyorum’’ diyebilirsiniz.

‘‘Sosyetik bir erkek’’ aylardır bir arkadaşının evinde verilebilecek bir davetten söz ediyor olabilir. Bu konuda size çok güvendiğini söyleyip bütün kıyafetinize karışabilir. Partiye gittiğinizde ise sizden başka her şeyle ilgilenebilir. Bu durumda ne mi yapabilirsiniz? Tam tabağındaki çiğ balığı yemek üzereyken ‘‘cani’’ diye bir çığlık atabilirsiniz. Ya da muhteşem aşıklar tablosu çizebilirsiniz. Bütün gece elinizi dizinin üzerinden çekmeden ona sorulan bütün sorulara onun yerine cevap verebilirsiniz.

‘‘İşkolik erkek’’, tüm bir haftasonunu yabancı müşterilerinin listesiyle uğraşarak geçirebilir. Siz de o çalışırken eski erkek arkadaşınızla uzun süren telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

Her durumda işe yarayan taktikler

Feminist taklidi yapmak.

Arabasının farlarını açık bırakmak.

Fotoğraf makinesini suya atmak.

Akvaryumuna bir piranha koymak.

Telesekreterinin mesajını değiştirmek. Mesela; ‘‘Merhaba, şu anda cevap veremiyorum. Uzun bir süre yurtdışında olacağım’’ gibi.

Çalar saati 5’e kurmak.

Okuduğu kitabın içindeki ayracı başka bir yere koymak. Hatta 10’uncu sayfaya katilin adını yazmak.

Bu haftanın televizyon programıyla geçen haftanınkini değiştirmek. Hani şu kupa maçı olmayan haftanınkiyle.

Üç haftalığına annesini eve davet etmek.

Cep telefonunun telefon rehberini silmek.

alıntı


Saat: 16:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.