Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kahve Falı (https://www.forumaski.com/kahve-fali/)
-   -   Falda Kan (https://www.forumaski.com/kahve-fali/119399-falda-kan.html)

Ottoman7 11.07.2014 14:03

Falda Kan
 
Falda Kan

Kahve falında kan görmek, yokluğun ve kötülüğün bir sembolüdür. Gelecek ile ilgili kötü olaylara ve kedere işaret eder. Başınıza sizi oldukça sarsacak ve derinden etkileyecek bir olayın geleceğine delalet eder. Özel yaşamınızda eşiniz veya sevgiliniz ile çok ciddi bir tartışma yaşabilir ve bunun etkisini uzun bir süre yaşabilirsiniz. Bu nedenle kızgın olduğunuzda çevrenizdekilerle konuşmayarak, sakin olmaya çalışmalısınız.

Falda kan görmek, ticaretleriniz içerisinde haksız kazanç olduğuna ve huzurunuzun yakın zamanda kaçacağına yorumanır. Bazı yorumlara göre herhangi bir olumsuzluğu ve yaşadığınız problemleri unutarak geleceğe umutlu ve mutlu bir şekilde bakmanız gerektiğini, sizi kötü şekilde telkin eden kişileri duymazlıktan gelmeye çalışmanız gerektiğine tabir edilir. Gelecekte neler olacağını Allah’tan başka kimsenin bilemeyeceğini ve ona göre yaşantınıza yön vermeniz gerektiğini hatırlatır.

Kahve falında kan görmek ne anlama gelir sorusunun bir diğer cevabı ise haksızlığa uğrayacağınıza ve kötü sözler sarfedeceğinize delalet eder. Yaşamış olduğunuz zorluklardan kurtulacak ve rahata kavuşacaksınız. Güzel günlerin sizi beklediğine işaret eder. Finansal konuda başınız ağrıyabilir, bu nedenle para durumunuzu sürekli olarak kontrol etmeli, alacak ve vereceklerinizi tekrar tekrar kontrol etmelisiniz.


Saat: 13:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.