Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/)
-   -   Sizin Kainatınız (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/124073-sizin-kainatiniz.html)

Jineps 31.07.2014 23:30

Sizin Kainatınız
 
Sizin Kainatınız

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tanrı dedi ki:

Dünyada bir dönüşüm devam ediyor. Hayat çarkı dönüyor, ve siz ancak onunla dönebilirsiniz. Aşina olduğunuz hayat asla bildiğiniz gibi olmayacak
Herkesin dualarına yanıt olarak bir hayat değişimi geliyor.

Tabii ki, bu değişimin sizin içinizden geldiğinin farkında olun. Düşüncenin değişimi ile, ve yüreğin değişimi ile Dünya değişiyor. Böyle oluyor. Bu sizi şasırtmasın.

Uzun bir tekne hayal edin ve kürek çeken pek çok kişi. Tüm kürekçiler bir yöne doğru küreklerini batırdıklarında tekne de o tarafa yönlenecektir. Tıpkı böyle, yaşamda nasıl meylettiğiniz de Dünyanın gidişatını belirliyor. Ufuğu görebildiğiniz dek uzaklara öteleyebilirsiniz. Yıldızlar gökyüzünde sonsuza dek parıldamaktadır. Herkes onlara doğru baktığında yıldızlar daha da parlak ışıldamazlar mı?

Baktığınız şeyin ışığı artar. Daha iyi gördüğünüz şey daha iyi görünür. Kainata nasıl etki de bulunduğunuza dair bazı fikirlere çoktan sahip olmuşsunuzdur. Sizin her bir düşünceniz etkide bulunur.

Çiçekler ekersiniz. Küçük çiçeğiniz susadığında ona su verirsiniz. Küçük çiçek sizinle iletişime geçmişti ve siz de anlamıştınız. Küçük çiçek alakanızı istemişti ve siz de ona alaka göstermiştiniz ve bu anlayış devam etmişti. Eğer bu küçük çiçeğe bakmamış olsaydınız onun su istediğini pekala da anlamayabilirdiniz. Düşüncesizce üzerine basmış olabilir ve aklınız başka bir yerlerde olduğundan farkedemiyebilirdiniz.

Kainat sizin alakanıza susamıştır. Kendiniz ve mesuliyetleriniz için pek çok şey yapmanız iyidir, ancak kainatın esenliği için bir anlık bir düşüncenizi de vermeyecek misiniz?

Yoksunluğa yönelmenizi kastettiğimi düşünmeyin. Size bolluğa yönelmenizi ifade ediyorum.

Küçük çiçekle ilgilenmeye devam ettiğinizde onun tamamiyle çiçek açmış
görünümüne de nail olursunuz.

Dolayısıyla, kainatın esenliğini de düşünün. Zihninizde ne olduğuna bir bakın. Zihninize dünyanın tamamiyle çiçek açışını yerleştirin. Çünki hayal etmek son derece mühimdir. Hayal etmek zihninize bir resmi yerleştirmektir. Zihninize bir resim yerleştirin ve böylelikle gerçekleşmesini hızlandırmış olun.

Yaşamda kazı yapan bir arkeolog gibisin. Öyle ya da böyle bir defineyi arıyorsun. Neye değer veriyorsan onu arıyorsun. Değer vermediğin bir şeyi aramıyorsun.

Altın arayıcısı olsaydın, altın arardın. Kömür değil. Kömür bulsaydın bir şekilde onu da kullanırdın ancak asıl aradığın altın olurdu. Arzu ettiğin şeyi ara.

Kolomb Hindistan kıyılarını aradı ve yeni bir kıta buldu, ve onun bu buluşu ile çok şeyler başarıldı. Eğer Kolomb bu gün yaşasaydı, ve keşfedilmemiş hiçbir yer kalmamış olsaydı bulduğu diyarlardan yeni bir şeyler yapmayı araştırıdı. İç geçirip artık keşfedilecek yeni bir yer olmadığını düşünmezdi. Keşfettiği yerleri daha da yükseklere taşırdı.

Yeni diyarlar sizin içinizdedir, sevdiklerim. Bakış açınıza bağlı olarak gelişirsiniz. Ancak zaten daha önce görülmüş olan şeyleri görürseniz bundan yorgun düşersiniz. Şimdiye dek sadece yerküre üzerindeki olumsuzlukları gördüyseniz, şimdi görülecek başka bir şeyler arayın. Ne görmekten hoşlanıyorsanız kendinize onu sunun. Arzu ettiğiniz dünya nasıl görnürdü? Hayalleriniz ne için olurdu? Ve hayalleriniz gerçek olduğunda nasıl görünecekler? Hangi düşünceleriniz Dünyayı dönüştürecek ?

Çeviren: Engin Zeyno Vural


Saat: 19:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.