Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/)
-   -   Nasıl Zarif Olunur? (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/160278-nasil-zarif-olunur.html)

DeRDeST 14.07.2015 04:11

Nasıl Zarif Olunur?
 
Nasıl Zarif Olunur?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Moda tasarımcısı Coco Chanel'inde dediği gibi "Bir kadın yalnızca iki şey olmalıdır; şık ve muhteşem." Elbette, şıklık konusunda kadınlara ekstra bir yaptırım söz konusu olamaz. Zarif ve şık görünmek isteyen her kadın ve erkek, dış görünüşüne düzen vermeli, ahlakını geliştirmeli ve yakışıksız davranışlardan kaçınmalıdır.

Giyinme: Marka bir etiketin sizi tarz sahibi yapabileceğini sanıyor olabilirsiniz. Ancak şık görünmek çok yüksek bir bütçe gerektirmemek ile birlikte sadece kendine yakışan, temiz, ütülü, yırtık ve lekesi olmayan kıyafetler giymek anlamına gelir.

Terbiyeli Davranın: Şık bir insan davranışlarına dikkat eder, görgü ve ahlak kurallarına uyar ve yaptıklarının başkalarını nasıl etkileyeceğini düşünür. Bu bağlamda, günlük hayatınıza devam ederken birkaç temel görgü kuralını aklınızda tutun. Bugün hala geçerli bazı geleneksel görgü kuralları şöyledir: "Lütfen", "affedersiniz" ve "teşekkür ederim" demek. Yemek yerken ağzınız kapalı çiğnemek ve ağzınız doluyken konuşmamak.

Kendinize Güvenin: Zarif bir kişi kendine güvenir ancak övünmez. Uzmanlar, kendinizden daha emin olabilmek ve daha uzun boylu görünmek için duruşunuz üzerinde çalışmanızı önermektedir. Ayrıca sürekli kımıldanmamaya dikkat ederek ve karşıya bakıp, başınızı dik tutarak da kendinizden emin görünebilirsiniz.

Şikayet ve Dedikodudan Kaçının: Her zaman mutlu hissetmek imkansız olsa da, zarif bir insan sık sık başkalarına şikayet etmez. Aksine, şansı yaver gitmediği zamanlarda bile, hayatı çok başarılıymış izlenimi verir. Bunun yanı sıra, şık bir insan çok öfkeli olduğunda bile arkadaşının arkasından konuşmaz. Birisi sizinle dedikodu yapmaya çalışırsa, konuyu değiştirin.

Ada 20.07.2015 21:26

Cevap: Nasıl Zarif Olunur?
 
Bence bazi seyler dogustandir düzelmez

EsiLa 20.07.2015 21:31

Cevap: Nasıl Zarif Olunur?
 
Mütevazi Olmak en büyük zarifliktir.Güzel Paylaşım @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ada 20.07.2015 21:32

Cevap: Nasıl Zarif Olunur?
 
Alıntı:

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 992436)
Mütevazi Olmak en büyük zarifliktir.Güzel Paylaşım @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kesinlikle alçak gönüllülük sen nekadar alçalirsan okadar büyürsün :)


Saat: 11:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.