Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kişisel Gelişim (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/)
-   -   Güzellerin Başarılı Olma Şansı Daha Fazla (https://www.forumaski.com/kisisel-gelisim/85002-guzellerin-basarili-olma-sansi-daha-fazla.html)

EndGirl 15.01.2014 03:05

Güzellerin Başarılı Olma Şansı Daha Fazla
 
Güzellerin Başarılı Olma Şansı Daha Fazla

CEO çekiciliği hisseleri ve yatırımcıları etkiliyor.



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Wisconsin, Joseph Halford ve Hung-Chia Hsu üniversitelerinden bir grup ekonomistin yaptığı araştırma ilginç sonuçlar ortaya koydu.
Ekonomistlere göre güzel üst düzey yöneticiler hem daha fazla kazanıyor ve şirketin hisseleri özellikle televizyona çıktıklarında yükseliyor. S&P 500 borsa endeksi dikkate alınarak yapılan araştırmada 677 CEO'nun çekicilik endeksi incelendi.
Çekici yöneticilerin daha ilk gün daha iyi izlenim bıraktığı ve hisselerin yükselmesini sağladığı kaydedildi. Bu yöneticiler pazarlık konularında da daha karlı işler yapıyor.
Televizyona çıkan yöneticiler güzel ve çekiciyse şirketin hisselerinde yükselme gözlemleniyor. Araştırmacılar "CEO çekiciliği hisseleri ve yatırımcıları etkiliyor," sonucuna vardı.


Perii 15.01.2014 03:12

Cevap: Güzellerin Başarılı Olma Şansı Daha Fazla
 
motivasyon oluyorlar herkes güzelsin aman hoşsun diyerek :D yaşlanıncada kırışıkları çıkınca depresyona girerler sanırım :)

FeCr 15.01.2014 21:51

Cevap: Güzellerin Başarılı Olma Şansı Daha Fazla
 
Konu resminden de anlaşılıyor..
Kendine güvenleri tam ve tüm alemin etraflarında döndüğünü bildiklerinden onlara fazla bir şey kalmıyor.Doğru zaman ve doğru yer onlara sunuluyor..sadece doğru hamleyi yapmaları yeterli


Saat: 04:16

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.