Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Yedi Gün Yedi Gece - Evangeline Collins Kitap Tanıtımı (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/114816-yedi-gun-yedi-gece-evangeline-collins-kitap-tanitimi.html)

YeşiL6 14.06.2014 12:28

Yedi Gün Yedi Gece - Evangeline Collins Kitap Tanıtımı
 
Yedi Gün Yedi Gece - Evangeline Collins Kitap Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Eşsiz Bir Güzellik
Bazı fedarkarlıklar, diğerlerinden daha zordur. Babasının ölümünden sonra yokluk içinde kalan Rose Marlowe'un ödemesi gereken borçları olması ve destek olması gereken kendinden küçük bir erkek kardeşi vardır. Fakat anı zamanda eşsiz de bir güzelliğe sahiptir. Bol miktarda paha biçilebilecek bir güzellik...
Artık Rose her ay kendi ülkesinden Lodra'da gözden düşmüş bir geneleve giderek orada bir hafta geçirmektedir ve orada çok rağbet gören bir ganimete dönüşmüştür. Zevk sanatında zarif ve başarılı olan Rose, geceleri sosyete beyefendilerinin fantezilerini yerin getirerek geçirirken kendi kalbinde gömülü olan arzuları reddetmektedir.
Derken bir gee zengin bir tüccar beyefendi kapısından içeri girer. Yakışıklı, nazik ve merhametli bu adamın yalnız olan ruhu kadınınkiyle eşleşmektedir. James Archer, kadının normal müşterilerine benzememektedir. Evli olması bir yana müşteriye aşık olmak olanaksızdır. Fakat Rose kendine hakim olamaz. James'in kollarında bir gece yediye dönüşür ve yedi gece de sonsuz birliktelik şansına göz kırpar.


Saat: 03:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.