Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Home Front – Kristin Hannah / Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/116275-home-front-kristin-hannah-tanitim.html)

YeşiL6 23.06.2014 09:33

Home Front – Kristin Hannah / Tanıtım
 
Home Front – Kristin Hannah / Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kristin Hannah derin dostluk ilişkilerini, kız kardeşlerin sadakatini ve annelerin sır tutmalarını çok satan Romaların da derinlemesine incelemiştir. Şimdi ise, şu ana kadarda ki en güçlü duygusal hikayesini, tahrik ediciliği ile sorunlu bir evliliği ve güncel betimlemelerle karı ve kocayı aşkta ve savaşta samimi bir şekilde inceliyor.

Tüm evliliklerin bir kırılma noktası vardır.

Tüm ailelerin yaraları vardır.

Tüm savaşların bir zararı vardır….

Birçok çift gibi, Michael ve Jolene Zarkades gündelik hayatın sıkıntıları ile yüzleşmek zorundadırlar – çocuklar,kariyerler, faturalar,ev işleri ile- hatta 20 yıllık evlilikleri parçalanırken bile. Sonra beklenmedik bir savaş düzeni alınması Jolene’yi derin, zararlı bir yola gönderir. Savunma avukatı Michael’i, alışılmamış bir şekilde iki kızlarını tek bir ebeveyn ile bırakarak evden ayrılır. Bir anne olarak, ailesini bırakmak Jolene’e acı çektirmekte ama bir asker olarak gerçek bir görevin sorumluluklarını hep anlamaktadır. Mektuplarında hayatının ön safhalarında, evini gül rengine boyar ve ailesini gerçeklerden korur. Ama savaş, Jolene’nin bunların hiçbirini gelecekte göremeyecek bir şekilde değişecektir. Facia vurduğunda, Michael karanlık korkusu ile yüzleşmeli ve kendi mücadelesi –ailesi için önemli olan her şey-ile savaşmalıdır.

Derin bir dürüstlükle modern evliliklere bir kere bakmak. Dramatik bir inceleme olan savaşın çan sesleri, sıradan bir Amerikan ailesi halini alır. Home Front aşk, kayıp, kahramanlık, onur ve sonuçta bir umut hikayesidir.


Saat: 11:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.