Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Susan Mallery - Mükemmel Milyoner Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/118126-susan-mallery-mukemmel-milyoner-kitap-tanitim.html)

YeşiL6 05.07.2014 11:17

Susan Mallery - Mükemmel Milyoner Kitap Tanıtım
 
Susan Mallery - Mükemmel Milyoner Kitap Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Todd ona gülümsedi. "Sen Marina olmalısın." "Evet. Tanıştığıma memnun oldum, Todd." "Memnun mu?" Tek kaşını kaldırdı. "Duyduklarım öyle değil ama. Benim işe yaramaz biri olduğuma karar vermişsin bile. Yoksa bir aptal mı desem?" Kanepede biraz kıpırdandı, kendini rahatsız hissetmişti. "Sen mankenlerle çıkıyorsun. Onların dergilerdeki mükemmelliği normal kadınların kendilerini kötü hissetmelerine sebep oluyor." "Bu yüzden mankenlerin biriyle çıkmalarına izin verilmemeli mi?" Mantık? Zayıf, gencecik kadınların çağdaş kültürde obje haline getirilmeleri tartışmasında, mantık kullanmak istiyordu. "Tabi ki çıkmalarına izin verilmeli," dedi sakince. "Sadece ben onlarla ilgilenen birisiyle ilgilenmiyorum." "Doğru," dedi kollarını göğsünün üzerinde kavuştururken. "Çünkü onların güzel oldukları için aptal olduklarını varsayıyorsun. O yüzden ben aptal kadınlardan hoşlanıyorum."

semihbaki 31.07.2014 14:01

Cevap: Susan Mallery - Mükemmel Milyoner Kitap Tanıtım
 
yurt dışında yaşamış ya da bulunmuşlar için güzel bir espri ve eğlence anlayışı olan bir kitap. Ama Türkiye'dekilere biraz yavan kaçabilir. Tercüme hatası mı? bilmiyorum.


Saat: 20:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.