Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Ada - Elin Hilderbrand Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/122118-ada-elin-hilderbrand-kitap-tanitim.html)

YeşiL6 18.07.2014 13:17

Ada - Elin Hilderbrand Kitap Tanıtım
 
Ada - Elin Hilderbrand Kitap Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bu mükemmel bir yaz kaçamağı olacaktı ama bazı sırlardan kaçmak zordur... New York Times çoksatan yazarı Elin Hilderbrand'in akıllara yer edecek yeni romanı.

Uzun zamandır saklanan sırlar ücra bir adada ortaya döküldüğünde, huzurlu bir kaçış gibi görünen bu kısa tatil, beklenenden farklı sonuçlar doğurur. Yaz sona ermeden dramatik gerçekler ortaya çıkar, eski aşklar yeniden canlanır ve yeni aşklar kendini belli eder. Bu ancak Elin Hilderbrand'in kelimelere dökebileceği, kalp kırıklıkları, kahkahalar ve sürprizlerle dolu bir romandır.

Birdie Cousins, kendini kızı Chess'in görkemli düğününün hazırlıklarına kaptırmış bir vaziyette, dans pistinden resepsiyon peçetelerinin rengine kadar bir çok detayla uğraşmaktadır. Her müstakbel gelin annesi gibi, o da heyecan, kargaşa, gözyaşları ve mutluluk duygularıyla boğuşmaktadır. Ama kendini her türlü olasılığa hazırlamış bir kadın olmakla gurur duyan Birdie, gecenin geç bir saatinde Chess'in kendisini arayarak nişanı attığını söyleyeceğini beklememektedir.

Bu, kargaşalar ve yeni aydınlanmalarla Tuckernuck Adası'nda geçecek bir yazın daha ilk müjdecisidir. Burada telefon, televizyon veya bakkal yoktur; Tuckernuck Adası, sorunlarının çözümüne odaklanırken dikkatlerini dağıtacak başka şeylerin olmadığı bir yerdir.

"Kalp ağrısı, mutluluk, duygusal karmaşa ve aşk yüreklerinizi sarıp sarmalayacak, kitabı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz."
Romantic Times Bookclub Magazine

" Yazın sıcağında serinletirken, kışın soğuğunda içinizi ısıtacak. Hilderbrand tek kelimeyle muhteşem!"
Booklist

"Gülerken ağlamak mı? Evet, korkarım ki buna hazırlıklı olmalısınız."
Publishers Weekly

"Kadınların ortak sorunları ve hayatın onlara sunduğu zorluklar, orta yaş krizindeki bir kadının son derece yürekten anlatılmış hikâyesine mercek tutularak tek bir bünyede toplanmış. Hiç şüpheniz olmasın; hepiniz kendi hayatlarınızdan izler bulacaksınız." Los Angeles Times



Saat: 17:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.