Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Umut Mevsimi-Darien Gee Kitap Tanıtımı (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/122937-umut-mevsimi-darien-gee-kitap-tanitimi.html)

Gece 22.07.2014 15:14

Umut Mevsimi-Darien Gee Kitap Tanıtımı
 
Umut Mevsimi-Darien Gee

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

En büyük acılar bile umudun gölgesinde erimeye mahkûmdur. Yepyeni başlangıçları ya da güzel bir gülümsemeyi bir ömür saklayabilir minicik bir fotoğraf karesi. Bir kutu dolusu anı, bir anda dağıtabilir tüm hüzün bulutlarını. Avalon kadınları için bir koleksiyon defteri hazırlama derneği kuran BettieShelton'ın, hayattan aldığı belki de en önemli derstir bu

IsabelKidd bir evlat sahibi olamamak dışında, evliliğinde hiçbir sorunları olmadığına inandırmıştır kendini yıllarca. Ancak eşinin onu başka bir kadınla aldattığını öğrendiğinde adeta yıkılır. Üstelik birlikte olduğu kadından bir de çocuğu vardır. Önce işini, ardından da sevdiği adamı kaybeden Ava ise küçük oğluyla yaşam mücadelesi vermektedir. Geçmişinin gölgesinden kaçmaya çalışan genç, güzel Yvonne ve hasta, küçük bir kızı evlat edinmek üzere olan Frances ile tanışınca hayat hiç beklemediği bir yönde akmaya başlar.

Hepsinin yolu, BettieShelton'ın koleksiyon defteri derneğinde kesiştiğinde ise minicik kâğıt parçalarının ve dostluğun, onları geçmişin acılı girdabından çekip çıkarmasına izin vereceklerdir.

Avalon kasabası kadınları bu kez kalp kırıklıklarını biraz tutkal ve bolca umutla sarmayı öğreniyor DarienGee'nin Dostluk Ekmeği'nden sonraki ikinci kitabı Umut Mevsimiile sevginin o sihirli, iyileştirici gücüne bir kez daha şahit olacaksınız.

Coffee Queen 28.07.2014 01:36

Cevap: Umut Mevsimi-Darien Gee Kitap Tanıtımı
 
Bu kadının diğer kitabını okumuştum. Dostluk Ekmeği. Çok güzeldi.
Bunu da merak ediyorum.

semihbaki 31.07.2014 13:19

Cevap: Umut Mevsimi-Darien Gee Kitap Tanıtımı
 
ilginç bir konusu var okumayı düşünüyorum.


Saat: 09:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.