Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Yalnızlığımın Ardına Saklanıp Baktım Sana - Muammer Gültekin Kitap Tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/132339-yalnizligimin-ardina-saklanip-baktim-sana-muammer-gultekin-kitap-tanitim.html)

YeşiL6 23.09.2014 11:41

Yalnızlığımın Ardına Saklanıp Baktım Sana - Muammer Gültekin Kitap Tanıtım
 
Yalnızlığımın Ardına Saklanıp Baktım Sana - Muammer Gültekin Kitap Tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Önsöz,
Kişisel gelişim tadında ama duygu ve hislerin harmanlandığı bir mantığı yansıtmak istedim bu kitapta. Bu kitabı yazmamda ki asıl amaç, herkesin zamanında yaşadığı aşk, sevgi, hayal kırıklıkları, özlem, hasret, umutsuz bekleyişler, masum hayaller gibi duyguların, 18 yaşındaki bir gencinde yaşadığını tüm dünyanın bilmesini istememdir. ve Bunların 18 yaşında ki bir Gencin gözüyle nasıl Farkındalıklara bürünüp, Duygusal Gelişimize hizmet ettiğini Küçük Hikayelerle sunmak istedim. Hepinizden birer parça alarak, Kocaman anlamlar katarak..

‘’Sen giderken ben geliyordum.’’ ‘’Daha yaşın genç bu hayatta ne gördün ki.’’ Sözlerini yıkmak için biz, gençlerinde neler hissettiğini, neler yaşadığını biraz olsun anlamanız için yazılmıştır. 14 yaşında başladım bunları yazmaya. 14 yaşında bir çocuk bunları nasıl hissedip, yazsın ki demeyin. İnanın çocuk dediklerimizden bile öğreneceğimiz çok şey vardır. Herkesin herkesten her zaman öğreneceği bir şey vardır. Çünkü her insan fark edemediği bir şey de uzmandır. Önemli olan onu fark edebilmektir. Farklı olabilmek için farkınızı fark edin..



Saat: 11:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.