Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Genç Arkadaşıma Mektuplar -Genç Arkadaşıma Mektuplar Tanıtımı (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/134910-genc-arkadasima-mektuplar-genc-arkadasima-mektuplar-tanitimi.html)

EbruLi 16.10.2014 13:56

Genç Arkadaşıma Mektuplar -Genç Arkadaşıma Mektuplar Tanıtımı
 
Genç Arkadaşıma Mektuplar -Genç Arkadaşıma Mektuplar Tanıtımı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


“Sevgili Hocam,
Size ulaşabilmesi ümidiyle kısa bir mektup yazmak istedim. Ne zaman bir ümitsizlik, gayretsizlik, şevksizlik hali yaşasam kitaplarınız imdadıma yetişiyor. Rahatsızlıklarınız olduğunu gazetelerden okumuştum. Sizi hastalıklarınıza rağmen böyle gayretli çalışırken görmek bana da gayret veriyor…”

Ayşe

“Sevgili Ayşe,
…Günlerim kütüphanemde okuyarak, yazarak geçiyor. Felç olmam kütüphanedeki kitapları çoğu zaman almama mani oluyor. Daktiloda da yazı yazamıyorum. Bunları şikâyet için söylemiyorum, sevk-i ilahi vardır. Bir astsubayı bugünkü duruma getiren Allah, şimdi de felç ederek mevcut halimi istemiş, bana düşen vazife “Elhamdülillah” demektir. Her şeye rağmen yazmaya devam edeceğim…”

Hekimoğlu İsmail

Mektuplarda, pek çok gencin yaşadığı sorunları ve Hekimoğlu İsmail’in ilaç niteliğindeki cevaplarını bulacaksınız. Kitap, genç okur üzerinde bir çeşit terapi yapıyor, yol gösteriyor. Dertlerinin dermanlarını anlatıyor. Derdi olmayanların gayretini artırıyor.


Saat: 15:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.