Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   Kelebeklerin Koruyucu Azizi / Cecilia Galante (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/135650-kelebeklerin-koruyucu-azizi-cecilia-galante.html)

Leo 22.10.2014 15:46

Kelebeklerin Koruyucu Azizi / Cecilia Galante
 
Kelebeklerin Koruyucu Azizi / Cecilia Galante

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

inanç ve şüphe, istismar ve iyileşme ama her şeyden çok dostluk üzerine yazılmış olağanüstü bir roman.

Agnes ve Honey her zaman diğerlerinden farklıydı. Ama büyüdükçe, birbirlerinden uzaklaştılar. Dini bir komünde, katı kuralları ve korunan sırları olan Kutsanmış Dağ’da doğmuş iki kız, tamamen zıt karakterlere sahipti. Agnes’ın hayatının amacı bir aziz olmakken, Honeykomünden olabildiğince uzağa gitmek istiyordu. Agnes’ın babaannesi Pete Nine, beklenmedik ziyareti sırasında komünün en karanlık sırlarını keşfetti. Kızların can güvenliklerinden şüphe eden Pete Nine, onları da yanına alarak Kutsanmış Dağ’dan kaçmaya çalışacaktı.

Komünden, Honey’nin normal olacağını umduğu hayata doğru yaptıkları yolculuk sırasında, iki genç kız hayatları boyunca süren arkadaşlık bağlarını sınama imkanı bulacak ve Agnes, sahip olduğu hayata tutunma mücadelesi verirken, kendi geleceğini kurmak için cesarete sahip olması gerektiğini ancak en büyük- en tehlikeli- yalan ortaya çıkınca anlayacaktı.

Yazarın kendi deneyimlerinden esinlenerek kaleme aldığı bu büyüleyici ilk roman, inanç, dostluk ve sevginin gerçek anlamı üzerine yazılmış güçlü bir hikaye.

Kaynak :Artemis Yayınları


Saat: 11:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.