Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Kitap Tanıtımları (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/)
-   -   ]Bayan Devlin'in Günlüğü - Christi Phillips Kitap tanıtım (https://www.forumaski.com/kitap-tanitimlari/90440-bayan-devlinin-gunlugu-christi-phillips-kitap-tanitim.html)

KaRaqiZz 14.02.2014 13:53

]Bayan Devlin'in Günlüğü - Christi Phillips Kitap tanıtım
 


Bayan Devlin'in Günlüğü - Christi Phillips Kitap tanıtım

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Orijinal Adı : Devlin's Diary
Kategori : Dünya Edebiyatı > Roman
Yazar : Christi Phillips
Çevirmen : İ. Enis Köksaldı
Editör : Meltem Erkmen
Sayfa Sayısı : 520
Çıkış Tarihi : Mart 2010

Kitap Hakkında
Heyecan ve gerilimin yoğun olduğu, tarihsel detaylarla da zenginleştirilmiş Bayan Devlin'in Günlüğü geçmişi ve bugünü çok çarpıcı bir biçimde birleştiriyor. Sırları, takıntıları, geçmişin müthiş gücünü içinde barındıran romanıyla yazar, okuyucularını etkisinden kurtulamayacakları olağanüstü bir hikayenin içine sürüklüyor.
Bayan Devlin in Günlüğü karmaşık ve merak uyandırıcı kurgusuyla okuyucu etkisi altına alıyor. Elinizden bırakamadan okuyacaksınız. Hikaye sizi hem gözyaşlarına hem de kahkahalara boğacak.
-PERRI O SHAUGHNESSY
New York Times çok satan Yazarlarından
Lirik bir üslupla yazılmış olan bu romanda bugüne dek tanıdığınız en zeki, ilgi çekici ve güçlü kadın kahramanları keşfedeceksiniz.
-STEPHANIE COWELL, Marrying Mozart ın yazarı
Trinity Koleji nde ders vermeye başlayan Claire Donovan n en büyük hayali gerçek olmuştur. Ancak bunun keyfi, iş arkadaşlarından biri, bir profesör, ölü bulunana kadar sürer. Cinayetle ilgili tek anahtar, profesörün son araştırma konusu olan Hannah Devlin'in on yedinci yüzyıldan kalan günlüğüdür. Hannah Devlin, dönemin kralının metresinin doktorluğunu yapmıştır.
Claire ve tarihçi Andrew Kent, Cambridge kütüphanelerindeki koleksiyonların da yardımıyla, Devlin'in geride bıraktığı ipuçlarını takip ederler ve hem Londra'nın karanlık geçmişinin hem de Cambridge'in bulanık bugününün sırlarını ortaya çıkarırlar. Üç yüz yıl önce yaşanan olayların sonuçlarının etkisini bugün bile gösterebileceğini keşfederler.


Saat: 19:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.