Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   9 Eylül 2014 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/130601-9-eylul-2014-sali-koc-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

YeşiL6 09.09.2014 10:04

9 Eylül 2014 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
9 Eylül 2014 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: İksiri Aşk’ı içtim ve aydınlandım, Coştum duruldum düştüm kalktım öldüm dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum…
Günün Kristali: Güneş taşı
Günün Rengi: Beyaz


Saat: 20:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.