Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma (https://www.forumaski.com/koc/147433-koc-burcunda-bugun-20-subat-2015-cuma.html)

DeRDeST 20.02.2015 09:06

Koç Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma
 
Koç Burcunda Bugün - 20 Şubat 2015 Cuma

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Koçlar Cuma günümüz iki önemli geçiş etkinliğinde başlıyor. Mars ve Venüs gezegenleri Koç burcunda seyirlerine başlayacaklar. Şimdi bu iki geçişi birlikte gözden geçirelim.

20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, yöneticiniz Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İki yıl aradan sonra tekrar burcunuzda seyredecek Mars, aktif ve eril bir kuvvet. yenilikleri heveslendirici, harekete geçmenizi sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi daha fazla arttırıcıdır. Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez. Bu süreçte engellerle mücadele gücünüz yüksektir. Öne atılabilir, meydan okumalarda bulunabilir, rekabetçi davranabilirsiniz.

20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İsteklerinizi sosyal çekiliğinizle birleştirerek hem sevdiğiniz üzerinde etkili olursunuz hem de renkli bir dönem geçirirsiniz. Bekar Koçlar için aktif bir dönemdir. Karşı cinsin bakışlarını üzerinizde hissedersiniz. Venüs burcunuzda, cinselliğe dönük arzuların mutlak elde edilmesi anlamında bir hayli etkilidir. Hem fiziki hem ilişki anlamında sizi doyurucudur. Arzularsanız ve ele geçirirsiniz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise çekiciliğin yükselişidir. Bireysel istekleriniz ön plandadır. İlişkinizle ilgili sorunlarla uğraşmak istemezsiniz.

Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

Kaynak: Mynet


Saat: 08:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.