Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/koc/152720-koc-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 14:51

Koç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Koç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:koc:

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Her konuda, harekete geçmeden önce, kararlarımızın sonuçlarının nereye varacağını hesap etmemizde yarar var. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur.

Saat 05:39 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm gerek maddi konularda problemlerinizi çözebilmede gerekse hayata olan inancınızı pekiştirmede yardımcınızdır. Riskten uzak, güven verici olana yönelebilirsiniz. Bir işe girişmeden önce enine boyuna hesabınızı yapabilirsiniz. Güven duygunuz oldukça yükseleceğinden hayatı olumlu yönleriyle ele almayı başarabilirsiniz. Sahiplenme duygunuz ve sevdiklerinizi koruma içgüdünüz fazlasıyla yüksektir.

Saat 05:47 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız.

Saat 19:09 Merkür-Neptün görünümü, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yola çıkışın göstergesi. Kişi böyle bir etki altında yolculuklar yaparak, etrafıyla bağlantılar içinde olarak, düşüncelerini yazıya söze dökerek kendi yolunu kendi çizebilir. Fikir sahibi olmanızı, bilmediklerinizi öğrenmenizi, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmanızı sağlayabilecek bu enerjiyle neler yapılmaz ki? Bu görünüm, neye inanıyorsan onun peşinden koş, neyi ifade etmek istiyorsan onu anlat diyerek bizi harekete geçirmektedir. Kısa vadeli düşünülmemesi gerektiğini gösteren bu görünüm, kişinin her türlü engeli aşabileceğini söylemektedir. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:15

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.