Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu İle İlgili Genel Bilgiler (https://www.forumaski.com/koc/153376-koc-burcu-ile-ilgili-genel-bilgiler.html)

DeRDeST 15.05.2015 19:46

Koç Burcu İle İlgili Genel Bilgiler
 
Koç Burcu İle İlgili Genel Bilgiler

:koc:

Yaşama başlıca geliş nedeni öncü olmaktır, bir çok şeyi ilk başlatan ve adından söz ettiren olması oldukça önemlidir.Hareketli, konuşkan,iş bitirici ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Çocuksu davranışlara yatkındır , çabuk kızan çabuk barışan , sevgi ile kolaylıkla yönetilen.Kızdırıldığında korkunç öfkeli,,saldırgan fiziksel şiddete yatkın.Erkeklerinde özellikle ateşli silahlara fazlaca ilgi duyma.yüzlerinde yada kafalarında bir iz , leke yada ben taşıma özelliği. Tehlikeli her şeye meraklı, adrenalin delisi..

İş hayatında oldukça hırslı ve yenilikçidir . Aklına koyduğunu gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler, Aşırı çalışkandır.

Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz eleştiriler onu fazlasıyla kırabilir.
Ailesi ile genelde sorunlu ama koruyucu. Erken evlenme meraklısı ve evliliği yürütmede sorunlu, çabuk bıkma ayrılığa yatkın. sevdiğini aşırı kıskanan ama boş bırakıldığı sevgisiz hissettiği zaman aldatma meyilli, aşık olduğunda olumsuzlukları kaybolur, sevdiği kişiyi yaşam merkezi haline getirir dünya aşkı üzerine kurulmuşcasına partnerini herketen korumaya alır , parasını, zamanını , her şeyini seve seve paylaşır,elindeki tüm imkanı serer aşkının önüne hatta imkanı harici şeyleride yapabilir ve karşılığında tek istediği yoğun sevgidir.

ateşli hastalıklar, tansiyon, havaleye yatkın, migren, sinüzüt sorunları.


Saat: 07:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.