Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/koc/153837-koc-burcunda-bugun-19-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 19.05.2015 02:37

Koç Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı
 
Koç Burcunda Bugün - 19 Mayıs 2015 Salı

:koc:

Sevgili Koçlar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte çalışma hayatımızla ilgili konularda kararlarımızı gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, bilgilenmek, merak edip öğrenmek, araştırmak yönünde olumludur. Ancak beklemekten pek hoşlanmayız. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. Önemli evraklarımızı, belgelerimizi, internet üzerinden yapılan alış-satışları, şifrelerimizi, dosyalarımızı iyi saklayalım. İşlerimizi iyi takip edelim. Kimseye hemen inanmayalım. Biz de kimseyi kendi işimiz olsun diye yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim.

Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veya iş sorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu süreçte karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 23:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.