Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba (https://www.forumaski.com/koc/154802-koc-burcunda-bugun-27-mayis-2015-carsamba.html)

DeRDeST 27.05.2015 06:24

Koç Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba
 
Koç Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba

:koc:

Sevgili Koçlar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Herhangi bir konuda titiz düşünebileceğinizden etrafınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz faydalıdır. Ufak şeylerin sizi gerginleştirmesi, sabırsızlık, çabuk sinirlenme gibi durumlar oluşabilir. Boşluk süresince kişi yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler. Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız.

Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, sizin de bildiğiniz gibi Merkürün geri hareket dönemine denk geldiği için, tabii ki aklımızı, zihnimizi gerek çevremizle olan ilişkimiz gerekse çalışma hayatımızla ilgili konularda çok iyi kullanmamız gerektiğini işaret ediyor. Durup, şöyle bir kararlarımıza, işimize, gücümüze bir bakalım. Çıkarlarımızı gözetelim. Doğrusu da budur. Hemen karar verip aklımıza ilk geleni yapmak yerine, ölçüp tartalım. Kendimiz veya bir başkasıyla konuşurken dikkatli şekilde düşünelim. Emin olunuz ki, bilgilenmek, araştırmak, bildiklerinizi tekrar gözden geçirmek faydalıdır. Eski iş başvurunuz sonuca bağlanabilir. Yeni bir iş arayışında iseniz, maddiyat ve iş koşulları mutlaka gözden geçirilmelidir. Ancak her ne olursa olsun, Ay-boşluk etkisi altındayız. Her durumu mercek altına alarak düşünmeliyiz.

Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, aile kurma arzumuzu, huzur ve güvenceye kavuşma isteğimizi, sevdiklerimizle mutlu bir yuvada yaşama ihtiyacımızı simgeliyor. Karşılıksız sevmek ve sevilmek istiyoruz. Gerçeklerden kaçmadan, sorunlarımızı çözmekten yanayız. Bu görünüm geçmişte yaşanılanları unutmak istediğimizi işaret ediyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

Pythawogean 12.06.2015 00:45

Cevap: Koç Burcunda Bugün - 27 Mayıs 2015 Çarşamba
 
güzell..


Saat: 22:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.