Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe (https://www.forumaski.com/koc/154949-koc-burcunda-bugun-28-mayis-2015-persembe.html)

DeRDeST 28.05.2015 06:55

Koç Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe
 
Koç Burcunda Bugün - 28 Mayıs 2015 Perşembe

:koc:

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 00:42 Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğindedir. Karşılıklı ilişkiler ister özel ister genel anlamda olsun önem taşıyor. Kendimize gerçekçi bir şekilde bakmayı da bilmemiz gerekiyor. İnsanlar bizim hakkımızda ne düşünüyor ve biz ortak bir noktada nasıl bulaşabiliriz. Bir sorunla karşılaştığımızda yangına körükle gitmemek gerekiyor, yoksa el ele sorunu çözmek mi? tabii ki el birliğinde, gönül birliğinde bulunmak en güzeli. Bizim de bu yaklaşımı benimsememiz gereken gündeyiz.

Saat 03:16 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizde karşılıklı nezaketin, biz olmanın, ortak görüş alışverişinde bulunmanın işaretçisidir. Bu durum tabii ki rahatlatıcı ve kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır.

Saat 14:30 Ay-Güneş görünümü, ilişkileri güçlendirici sözlerin, tavırların, paylaşımların işaretçisidir. Birbirimizle konuşmak, bağlantı kurmak isteriz. Duygularımız ve bilincimiz aynı istekle yol alır. Bu saatlerde anlaşmaya gönüllüyüzdür.

Saat 21:00 Ay-Merkür olumlu görünümünde geçmiş bazı meseleler üzerinde konuşarak uzlaşmanın yollarını arayacağız. Dinlemek kadar, birbirimizi anlamak da çok önemli. Bu görünüm kısa bir yolculuğun, görüşmenin de işaretçisi olabilir.

Saat 21:24 Güneş-Kuzey düğüm olumlu görünümü hem çevremizle olan her türlü bağlantımız hem de ilişkimizle alakalı konularda iletişimin önemini vurguluyor. Her iki taraf da nazik, uyumlu ve geleceğe dönük bir şekilde düşünüp, farklı bakış açılarınızı saygıyla karşılarsanız sonuç tabii ki umut vericidir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 16:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.