Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/158784-koc-burcu-2-temmuz-2015-persembe-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 02.07.2015 17:47

Koç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu
 
Koç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu

:koc:

Sevgili Koçlar, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın yansımalarını, tüm görünümler çerçevesinde size izah etmek isterim. Günün ilk işaretçisi Güneş-Neptün görünümü, ailevi ilişkileriniz, eviniz, yerleşim yerimiz kısaca güven duygunuz üzerinde hassasiyetin işaretçisidir. Sahip olduğunuz her şeyi korumak taraflısı olursunuz. Moralinizi bozacak, sizi sinirlendirecek hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Bu duygu halleriyle güne adım atarsınız. Saat 05:20 itibariyle oluşacak Oğlak burcundaki Dolunay, iş hayatınız ve ailenizi yakından ilgilendiren konularda yaşanması muhtemel bir gelişmenin göstergesidir. İşe girmek, işten ayrılmak, başka bir yere taşınmak gibi. Bu sizin için zorlayıcı gibi dursa da, aslında gelişiminiz yönünde önemli bir mihenk taşının atlanması halidir.

Çünkü Mars-Kuzey düğüm görünümü, yaşanan değişikliklerin sadece iş ve ev arasında değil, ilişkinizle de ilgili olduğunu gösteriyor. Demek ki, bu Dolunay sizi, ister istemez bir şeyleri kabullenmeye, önünüzde yeni beliren gelişimlere ayak uydurmaya çağırıyor. Dolunayın Merkür-Uranüs görünümüyle örtüşmesi ise, bütün bu gelişmelerin akıllı bir şekilde ele alınması halinde sizin hayatınızda yepyeni bir yolun açıldığını gösteriyor. Zor bir yol, mücadele ister, sabır ister.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bardak 02.07.2015 17:47

Cevap: Koç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu
 
teşekkürler


Saat: 11:39

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.