Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/159088-koc-burcu-6-temmuz-2015-pazartesi-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 06.07.2015 09:32

Koç Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu
 
Koç Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

:koc:

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşumuyla başlıyor. Bu enerji, ruhumuzu dinlendirici gayet hoş bir yansımadır. Rüyalarımız, hislerimiz, hayatı algılayış biçimimiz sertlikten uzaktır. Kimseyi kırmak, gücendirmek, rahatsız etmek ve edilmek istemeyiz. Duygularımızı içimize dönük bir şekilde gözden geçiririz. Hassaslaşırız. Sevgi ve şefkate daha fazla ihtiyaç duyarız. Böyle bir enerji altında, rüyalarını gerçekleştirmek, huzura kavuşmak ister.

Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, gönlünüzde huzuru, ailevi konularda güvenlik arzunuzu dengeli ve olumlu yönde destekleyen güçlü bir enerjidir. Bağlılık duyduğunuz her kim ve her ne varsa ona doğru çekilmenizi, onunla mutlu olmanızı sağlar. Kendinizle çelişmezsiniz. Siz sevgi, şefkat ve güven istiyorsunuz. İşte bunları dış dünyadan talep etmek yerine, önce kendi içinizde bulmanızda bu enerji size destek olacaktır.

Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, ailenizi ve onlarla kurduğunuz ilişkiyi, evinizle birebir alakalı olan duygularınızı, geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde güçlü olma, güven içinde yaşama arzunuzu işaret eder. Ayrıca iş yaşamı ve toplumsal hayattaki görevlerinizin de bilincinde hareket etmeniz gerektiğini hatırlatır. Siz, aklı başında, ne yapması gerektiğinin farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz. Dışarıdaki sorumluluklar ev yaşamınızı, evinizle alakalı konular dışarıyı etkilememeli, hepsinin yerini çizgisini iyi belirlemelisiniz.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 07:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.