Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   17 Ağustos 2015 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/163480-17-agustos-2015-pazartesi-koc-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 17.08.2015 01:16

17 Ağustos 2015 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Ağustos 2015 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

:koc:

Bugün dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz. Estetik, güzellik konuları ile ilgilenebilir, kendinize özel bakım yapabilirsiniz. Ayrıca kaplıcalar, şifa merkezleri, gençlik ve güzellik kürleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz ve bu tip merkezlere gitmek isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Daha sevecen ve anlayışlı davranacağınız bir dönemdesiniz ve neşeli tavırlarınız ile hem karşı cinsin, hem de çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve seyahat programları yapabilirsiniz.
Koç Burcu Genel Durum
Bugün kendinizi son derece enerjik hissedebilirsiniz. Hayatınızda değişiklikler yapma isteği güç kazanabilir. Önem verdiğiniz konuların üzerine eğilebilir, yeniliğe yönelik birçok adım atabilirsiniz.
Koç Burcu Kariyer Durumu
Bugün, işbirliği yaparak oldukça büyük ilerlemeler sağlayabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Çevrenizdekilerle ortak hareket ederek faaliyetleri çok daha kolayca yürütebilirsiniz. Bu, gününüzü de daha rahat hale getirecektir.


Saat: 14:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.