Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   22.02.2012 Koç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/27503-22-02-2012-koc-burcu-yorumu.html)

Gülümse 22.02.2013 09:04

22.02.2012 Koç Burcu Yorumu
 
Genel anlamda hareketli bir gün geçireceksiniz ve bir çok yeni konu gündeminize gelecektir. Yaşamınızla ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz ve bu anlamda aktif olacaksınız. Zihinsel açıdan kendinizi özgür hissedeceksiniz ve yeni bazı beklentiler içine girebilirsiniz. Bugün sosyal çevrenizde bir hareket bekleyebilirsiniz. İlginç bazı ortamlara girebilir ve ilginizi çekecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bugün ani kararlar verebilirsiniz ve hızlı bir şekilde harekete geçebilirsiniz.

Aşk yaşamı: Aşk yaşamınızda kendinizi özgür hissedeceğiniz ve duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal yaşamınıza ilişkin bazı yeni beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte planlar yapabileceksiniz ve düşüncelerinizi paylaşacaksınız. Genel olarak ilişkinizde uyum olmasına rağmen alacağınız bazı ani kararlar küçük sorunlar oluşturabilir. Bugün plansız davranabilir ve içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz.

İş yaşamı: Zihinsel olarak son derece aktif olmanız iş yaşamınızda size bazı başarılar kazandıracaktır. Daha çok ekip halinde çalışmaya yatkın olacaksınız ve işbirliklerinizin sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Bugün girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Ancak kararlarınızda aceleci olmamalısınız.

Para durumu: Ani kararlarla masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve maddi konularda yeni değerlendirmelerde bulunabileceksiniz. Ancak harcamalarınızda ölçülü olmaya çalışmalısınız.

Dikkat: Planlarınızı gerçekleştirmek için kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve zihniniz oldukça pratik işleyecektir. Yenilikler yapmak için uygun bir gündesiniz.

Kimliksiz 22.02.2013 09:13

Cevap: 22.02.2012 Koç Burcu Yorumu
 
Teşekkürler @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bugün güzel bir güne benziyor ancak patron biraz sinirli geldi.
Falım bugün doğru çıkmayacak :)


Saat: 07:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.