Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   Koç Burcu TEMMUZ AYI Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/39894-koc-burcu-temmuz-ayi-yorumu.html)

ira 03.07.2013 10:55

Koç Burcu TEMMUZ AYI Yorumu
 
TEMMUZ AYINA BAKIŞ

8 Temmuz tarihinde oluşan Yeniay, ev-aile-yuva kurmak-çevre değişimi-iş hayatınızla ilgili konularda yeni bir adım atmak için 20 Temmuz sonrasını beklemenizde yarar var. Mevcut şartlar risk almanın doğru olmadığını gösteriyor.

13 Temmuz tarihi itibariyle evinizi güvenli bir yer haline getirmek, ailenizi korumak, kendi sınırlarınızı savunmak amaçlı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak enerji bir hayli düşüktür. Direkt olarak bir şeyin üzerine gitmek zor gelir. Ancak bu zorluk sizi bir hayli hırslandırabilir. Bu hırs aslında güce dönüşebilir. Sözgelimi aile bireylerinin sorumluluklarını gözden geçirmeleri ve dış dünyada hedefler belirlenmesi gibi.

22 Temmuz tarihi, içimizden geldiği gibi yaşama hevesimiz ile başkalarının bizden beklentileri arasında sıkışıp kalmanın işaretçisidir. Aynı gün Venüs-Başak burcunda seyrine başlar ve ilişkilerde titizlik, kusursuzluk arayışı devreye girer. İnsanlarla olan temasımızın sağlıklı ve verimli hale getirilmesi zorunluluğu vardır. Ancak bunu yapabilmek pek kolay değildir.



AŞK VE İLİŞKİLER


22 Temmuz saat 15:41 olana dek Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs dönemi genel olarak, sosyal canlanmanın, eğlenceli ve yaratıcı paylaşımların, göz önünde olmanın, canlı ve hayat dolu bir şekilde ilişkide bulunmanın işaretçisidir. Bu dönemde elit bir hayat sürme, lüks ve göz alıcı olana yönelme, güzel ve çekici görünme arzumuz yoğundur. Karşı cins üzerinde etkili olmamızı sağlayan bu geçiş, kendimizi en güzel ve en olumlu yanlarımızla sergileme isteğimizdir. İlişkide, hem fiziksel hem erotizm ve hem de güçlü duruşuyla ilgi uyandıran kişilere yöneliriz. Sevgilimizin başkaları tarafından takdir görmesini, ilişkimizden olumlu bir şekilde söz edilmesini arzularız. Eğer partnerimiz bizi şımartırsa, hoşlandığımız şekilde davranırsa bir de gururumuzu okşarsa değmeyin keyfimize. Kolay kolay beğenmediğimiz, ancak arzu ettiğimiz biri olduğunda yılmadan peşinde koşacağımız bu sürecin sizler açısından hem aşk hem çocuk hem de cinsellik anlamında bir hayli etkili geçeceğini söyleyebiliriz.

Şimdi gelelim bir uyarıda bulunmaya. Bu süreçte özellikle karşınıza yeni biri çıktığında onu Temmuz sonuna kadar gözlemde bulunun. Bu süreçte tanıştığınız kişinin çevresiyle olan ilişkilerine, konuşmalarına, değer verdiği olgulara bir bakınız. Hemen ilişkiye başlamayınız. İş durumunu da öğreniniz. Kısaca önce bir tanıyalım. Ondan sonra kararımızı veririz.



Venüs-Aslan burcu seyrinin Temmuz ayındaki önemli görünüm tarihleri: 1, 8, 9 Temmuz. 8 Temmuz tarihinde, sıra dışı bir aşka yelken açabiliriz. Özgür yaşama arzumuz ve değişikliğe olan ihtiyacımız bir hayli yoğun. Özgürlüğümüze, aşka, hayata farklı yönde bakmak istiyoruz. Sürpriz bir aşk her an kapımızı çalabilir. Ancak bir üst paragraftaki uyarıyı da göz ardı etmeyelim.



JÜPİTER YENGEÇ BURCUNDA



Sevgili Koçlar, 26 Haziran saat 04:40-16 Temmuz 2014 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Jüpiter, öncelikle ailevi konular başta olmak üzere, içinde nefes aldığımız yuvamızla birebir alakalı gelişim-büyüme anlamındaki sürecin işaretçisi olacaktır. Aile yadigarı olan her şey, ailemizi bir arada tutan güzellikler, duygular, hassasiyetle korunur ve huzurlu bir yuva kurmak, güvenli bir yaşam sürmek arzusu başımızın tacı olur. Bir de yaş anlamında döneme bakalım. Henüz çocuk yaşta olanlar bu dönemde ailelerine son derece bağlıdırlar. Fikirlerini ifade etmeyi severler. Fiziki anlamda kolayca büyüyüp serpilirler. Genç yaşta olanlar da aynı şekilde ailelerine bağlı ancak bir yandan da kendi yuvalarını kurmak yönünde harekete geçerler. Orta yaşta olanlar için bu dönem, bir ev sahibi olma ve geleceğinizi garanti altına alma yönünde etkileyicidir. Yaşlılık sürecini yaşayanlar için bu dönem, evlatları, yakınlarıyla birlikte huzur içinde yaşama arzularının işareti olarak değer taşır.

Siz Koçlar bu süreçte, aile ve yuvanın önemi nedir? Bu değerlere nasıl bakmaktasınız, geleceğinizi garanti altına alacak ne gibi atılımlar düşünüyorsunuz? Bunları düşüneceksiniz. Büyümek derken, tabii ki büyümekten ne anlıyoruz bu çok önemli. İster eğitim ister iş anlamında olsun, gücünüz yerinde olmalı ki, arzu ettiğiniz yaşamı kurabilmeniz kolay olsun. Başkalarına endeksli bir hayat sürmek, büyümek anlamına gelmiyor. Jüpiter-Yengeç burcu seyrinde, hayata olan inancımız, bakış açımız, yaşamdan ne anladığımızın önemi belirginleşecek. Kişi, geleceğini garanti altına alacak şekilde kaynaklarını kullanmalıdır. Bu kaynaklar aileye ait mal ve mülkün değerlendirmesi şeklinde olduğu gibi, bizzat size ait de olabilir. Har vurup harman savurmadan bunları büyütmek, verimli bir şekilde kullanmak çok önemli. Bu devrede kişi ister yazlık ister kışlık olsun başını sokacak bir ev sahibi olabilir. Home-ofis tarzında çalışmalar, evinizi turistik amaçla kullanmak (restore ederek kullanıma açmak) emlakla uğraşmak(Alış-Satış) eczacılık, kimyagerlik, çocuk ve aileye dönük tarzda eğitim görmek veya gelişmek dönemin etkileri arasında yer alır.


Saat: 02:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.