Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   28 Temmuz 2013 Pazar Koç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/43410-28-temmuz-2013-pazar-koc-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 28.07.2013 02:36

28 Temmuz 2013 Pazar Koç Burcu Yorumu
 
28 Temmuz 2013 Pazar Koç Burcu Yorumu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor.

Aşk Yaşamı : Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyorsunuz. İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz.

İş Yaşamı : Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek. Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir.

Para Durumu : Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.
Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor.

Dikkat : Özel uğraşlarınız arasında sağlığı koruyucu, bedeni zinde tutan sosyallikler var, ama siz bunları biraz sağlığı bozucu hale getirebiliyorsunuz.


Saat: 22:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.