Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   31 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/44209-31-temmuz-2013-koc-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 31.07.2013 00:05

31 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu
 
31 Temmuz 2013 Koç Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bir müdahalenizdeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınızın size kırgınlığı söz konusu. Onun kırılganlığını bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam ediyorsunuz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle, yine sizi çok da ilgilendirmeyen gelişmelerde başoyunculardan birisiniz.

Aşk Yaşamı : Daha somut adımlar atmak için, uygun zamanlar ve şartlar beklenebilir. Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda hiç de yanılgılar içinde değilsiniz.

İş Yaşamı : Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Para Durumu : Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz. Önünüze çıkan küçük gecikmeleri dünyanın en büyük sorunu gibi yaşamamalısınız.

Dikkat : Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.


Saat: 13:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.