Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Koç (https://www.forumaski.com/koc/)
-   -   10 Ekim 2013 Cuma Koç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/koc/60183-10-ekim-2013-cuma-koc-burcu-yorumu.html)

Ela 10.10.2013 11:25

10 Ekim 2013 Cuma Koç Burcu Yorumu
 
10 Ekim 2013 Cuma Koç Burcu Yorumu






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]







Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız.
Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Son zamanlardaki ilgi alanlarınızın arasında, aşk old...ukça alt sıralarda. Yeni ilişkilere kapalı duruşunuzun altında artık alışılmış bir yalnızlık var gibi görünüyor.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günler içinde sizi cesaretlendirecek tanışmalar söz konusu olabilir. Bağımsız çalışma arzunuzun içinde bazı korkular var. İş hayatı yöntemlerini benimseyemeyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para Durumu : Bir tanıdığınızın aracı olacağı bir tanışma, size değişik iş seçenekleri ve daha iyi para olanakları sunabilir. Gönül zenginliği içinde birisiniz. Öte yanda para konularında gereken hassasiyeti de gösterebiliyorsunuz.

Dikkat : Çok özel bir konuda beklemediğiniz ölçüde değişik bir tavra zorlanabilirsiniz.


Saat: 16:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.